İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,358
Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

havaların bir an önce düzelmesi dileğiyle öyleyse... umarım burdan da katılım artar o zamana kadar

Etiketler

Mutlaka ki buradan katılım olacak.Yoksa ben kendi arkadaş gurubumu toplar giderim.Biz eski msü.akademi bisiklet gurubu olarak hala görüşüyoruz.biraz iş güç,çoluk, çocuk işin içine girsede yeni katılan arkadaşlar ile de bu forum da yeni bir hareklilik olsun istiyorum.Ama ilk toplantıyı iyi bir hava ve ortam da yapmakta fayda vardır.

Merhaba, toplanmaya çalışmak yerine programlarımızı paylaşırsak ortak zaman, ortak yer, ortak koşulları sağlamak daha kolay olabilir. Kendi adıma, hava iyi oldukça hafta sonları en kolayıma gelen ve keyifli güzergah kartal kadıköy arası veya adalar. Burada fotoğraf, dinlenme, gezinti, kondisyon, macera ... istediğinizi seçebilirsiniz. Görüşmek üzere, sağlıklı, keyifli, bol pedallı günler...

olabilir.zaten toplanmamızın acacı da bir etkinlik olsun .Basit te olsa turlamak.Bence başlangıc adalar olabilir.Her iki yakadan da katılanlar için kolay olur.Bir ara adaya inerken.karakola gidip bir kayıt gerekiyordu.bir nevi vize pasaport işlemleri.tabiiki bu sevimli bir işlem.Çünkü ada dan bisiklet kacırmalara karşı önlem di. Bisikletsiz gidip bisiklet ile dönmek gibi.o zaman biraz kalabalık olup hafta içi işi karara bağlıyalım.

selam,

ben de eğer
bir etkinlik olursa katılabilirim. haber verirseniz sevinirim. bisiklet üzerinde güzel turlar düzenleyip sonrasına trekkingle devam edebileceğimiz kısa rotalar yapılabilir.

Trekking fikride güzel , grubu oluşturup istikrara kavuşturursak bir çok şey yapılabilir bunun gibi

bu arada benim bisikletim yok nereden temin edebilirim. kiralayabileceğim bir yer var mıdır istanbulda.

bence de artık bir tarih belirleyelim. haftasonu olması tabii ki birçok kişi için uygun olacaktır.

Bisikletiniz yoksa, hemen alma. bir kere toplanalım.sonrada durumu görüp öyle bisiklet almaya karar ver.Önümüzdeki günlerde Bostancı, Maltepe arasında bir yerde toplanabiliriz.şimdilik bunu bir ilk adım olarak değerlendirelim.iyi paylaşımlar.

ben avrupa yakasındayım daha merkezi bir yerde toplanamaz mıyız

Daha Merkez derken.bisiklet ile toplanacak bir yerden bahsediyoruz.Bunu bütün katılacak olan arkadaşların ortak kararı ile belirliyelim.

ben plan için toplanılacak sanmıştım. anladım. bisikletim olmadan mı geleyim.

plan içinde olabilir aktivite içinde olabilr.mühim olan katılımcıların ortak kararı.Bisikletsiz bir toplanma söz konusu olursa ,mecidiyeköy şişli civarında size yardımcı olabilirim.Yer olarak ,sıkıntı olamayacak şekilde yer var,toplanabiliriz.Başka arakadaşlarada duyururuz.fena da olamaz.

mecidiyeköy olursa daha merkezi olur, önce buluşup kararlaştırıp sonra toplanmak daha mantıklı geldi bana da.

O zaman bir gün tain edip toplanalım.benim yer müsit.

yani, nerede buluşuyoruz.??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri