İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Murat İLK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,142

Murat İLK

Yeni Üye
Arkadaşlar, İstanbul Üniversitesi'nde Bisiklet Kulübü'nü kurmak üzereyiz. İÜ de okuyan ve ilgilenmek isteyen arkadaşlar var ise
haberleşebiliriz.

Görüşmek üzere

Etiketler
Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

slm dostum
bende istanbul üniversitesindeyim.maden müh okuyorum 1.sınıf adım aziz.
okulda böyle bi klübün kuruluyor olması güzl bir şey. eger yapabilecegim bir yardım olursa hazırım.
biz hallettik gerek yok dersen faaliyetlerinizde aranızda olmak isterim ;)

Merhaba, konuya cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.
20 Ekim 2009 Salı günü 2. toplantımızı yapacağız katılırsan hepimiz için iyi olur.

Yer: Avcılar Kampüsü Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu
Tarih; 20 Ekim 2009 Salı günü
Saat: 15:00

Görüşmek üzere.

3. toplantımızı 28 Ekim Çarşamba günü yapıyoruz. Toplantıya danışman hocamız ile kampüs koordinatörü de katılacaktır.

Tarih:
28 Ekim Çarşamba
Saat: 14:30

Arkadaşlar yeni toplantımızı bu hafta yapacağız. Toplantı uzun süreceğinden geç katılabilrisiniz.

Tarih:
12 Kasım Perşembe
Saat: 14:30

Kulübümüzün kuruluş işlemleri tamamlanmış ve kulübümüz kurulmuştur.
Kulübümüzün ismi
İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü'dür, kısaca İÜBİK.

En yakın zamanda faaliyetlerimize başlayacağız.

istanbul üniversitesi diş hekimliği fakültesinden seda ben.gözünüz aydın diyerek başlıyayım.bisiklet istanbula geldiğimden beri- yaklaşık 5 senedir- yakınında olmadığım bir araç.istanbul ve bisikleti yanyana getirip cümle kurmak beni çok heyecanlandırdı.kulüp hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorum.yardımcı olur musunuz? teşekkürler

Merhabaş bende istanbula gelip bisikleti unutanlardanım, umarım üniversite dısındanda katılımcı kabul edersiniz yada organizasyonlarınıza katılmamıza izin verirsiniz:smiley: Sabırla ve heyecanla organizasyonlarınızı bekliyor olacagım. Bu arada büyükçekmece den Ozan ben.

selam arkadaşlar istanbulda bisikletli bi grup olması güzel

grubunuzu ist. ünv. öğrencileriyle sınırladınız mı
dışarıdan katılım kabul ediyorsanız etkinliklerinize katılmak güzel olur.
hayıylı olsun gözünüz aydın
görüşmek üzere :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR