"İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mithatcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,449

Ynt: "İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

ufuk28' Alıntı:
Evet arkadaşlar 5 araç olarak her zaman olduğu gibi ikea'da buluştuk ve yola çıktık
Navigasyondan Göllü köyüne gitmek üzere rotamızı ayarladık, köy içinden orman yoluna girerek bir süre ilerledik ve azgın teke Behlül'le Bihter'in gizli gizli buluştukları aşk yuvaları olan taş evin oraya kadar geldik, geldik ama Behlül'ün ahımı tuttu bilmiyorum, Nurullah biraz heyecan yaşamak isterken derin bir toprak yığınının içine gömüldü, daha sonra ateş parçasıyla vinçlemeye başladık ancak ön tekerler kelebek gibi biri sağa diğeri sola açıldı biraz hi-jack biraz vinç derken uzun bir uğraştan sonra Gaz'ı kurtardık ve Koray'ın bir strapla direksiyon problemini gidermesinin ardından tekrar yola koyulduk, fakat bu defa da Gaz'ın iki çekere düştüğünü farkettik
Bulduğumuz bir orman yolundan aşağı inmeye karar verince çamurunda hatırı sayılır cinsten oluşu nedeniyle Gaz'ı yol kenarında bırakmaya karar verdik, 4 araç olarak ilerliyorduk ancak Sina'nın araç standart haliyle oldukça zorlanıyordu, bu arada Kerem ateş parçasının sağ tarafını çamura kaptırınca yaklaşık 2 metre derinlikteki dere yatağına yuvarlanmaktan ağaçlara yaslanarak kurtuldu, yolun solunda bulunan bir ağaca vinçleyerek onu da kurtardık, ve yeniden devam ancak o saate kadar çok zaman kaybetmiştik ve mangalımızı yakmaya karar verdik, bulduğumuz küçük bir çayırda yemek molası verdik
Yemekten sonra devam etmek istesekte yolun devamı oldukça zorlu göründüğünden, Sina'nın aracıyla devam edemeyiz düşüncesiyle geri dönmeye karar verdik, bu defada araçları geri çevirmek için yine oldukça uzun bir mücadele verdik, o sırada Sina'yı battığı yerden kurtarmak için vinçlediğimde Nurullah'ın gazıyla vinci strap olarak kullanıp geri gitmeye çalışınca benim vinçte devre dışı kaldı, sonunda tüm araçları çevirmiştik ve bu defa yukarı doğru ilerlemeye başladık
Başladık ama Sina kardeşim ilerlemekte zorlanıyordu, lastikler çok yetersiz kalıyordu, ayrıca yükseltmede olmadığından bir kaç yerde oturdu, en sonunda Koray'ın arabaya bağladık ve ikiniz birden hiç gaz kesmeden tapa gaz rampayı bitirene kadar devam edin dedikten sonra biz önden yürüyerek yukarı ulaştık ancak, Koray'lar gelmiyordu, geri döndüğümüzde Sina'nın kayarak yolun sağındaki kanala hatırı sayılır şekilde gömüldüğünü gördük, tekrar yukarı çıkıp benim araçtan hi-jack alıp çalışmalara başlandı ama maalesef kurtarmak mümkün olmadı, benim vinçte arızalandığı için vinçlemede yapamıyorduk
Sonunda benim en başta söylediğimi yaptık ve Mito kardeşimi traktör getirmesi için Göllü köyüne gönderdik
Az sonra Mito bir geldi arkasında devasa bir cj
Traktör ararken traktör lastikli, vinçli bir canavar bulmuştu, o arkadaşlarda Beykozoffroad grubundanmış, sağolsunlar aşağı inip Grand'ı önce vinçleyerek yola çıkardılar, daha sonrada cj'nin arkasına bağlayarak rampanın başına kadar çektiler, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz
En son Koray kalmıştı, az sonra onunda yangından kaçarcasına yardıra yardıra tepeye yaklaştığını gördük, sonunda hepimiz yola çıkmıştık
Fakat aksilikler bitmiyordu bu defada Gaz'ın fanı açık kaldığından aküsü boşalmıştı, onuda Grand'ın arkasına bağladık ve vurdurarak çalıştırdık
Akşam olmuştu oldukça gecikmiştik, far ve cam temizliklerimizi tamamladıktan sonra vedalaştık ve ayrıldık
Herşeye rağmen çok keyifliydi, o yolun sonunu en yakın zamanda bulmamız lazım, duyun beni

Bu arada bütün bunlar olurken gerekli fotoğraflamayı maalesef yapamadık, belki biraz daha foto olabilir arkadaşlarda

umarim araclariniz bu haftaki offroad icin hazirdir :smiley: ayrica orada keske fotograf cekebilseydik, bizim makinanin sarji bitmisti maalesef :(

herkese iyi gunler

Ynt: "İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

Sonunda benim en başta söylediğimi yaptık ve Mito kardeşimi traktör getirmesi için Göllü köyüne gönderdik
Az sonra Mito bir geldi arkasında devasa bir cj
Traktör ararken traktör lastikli, vinçli bir canavar bulmuştu, o arkadaşlarda Beykozoffroad grubundanmış, sağolsunlar aşağı inip Grand'ı önce vinçleyerek yola çıkardılar, daha sonrada cj'nin arkasına bağlayarak rampanın başına kadar çektiler, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz

olay budur yaaa körün istediği bir göz Rabbim vermiş iki göz helal valla ya....herhalde dağın başında karşılaşılabilecek en iyi şeyle karşılaşmişsınız...en azaından abi hiç mi işiniz yoktuda geldıniz yada yaww ne yapıyornuz orlarda traktör girmiyor demez halden anlar gelip keyifle yardım ederler...güzel gezi olmuş...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.