Ynt: İstanbul-Marmaris-İstanbul Biraz Deniz,Biraz Kara.
25/06/2011
3 gündür aman eksik kalmasın diyerek hazırladığımız Rıfkı'yı saat 01:00 de hadi bakalım tatile gidiyoruzzzzzzz diyerek çalıştırdık....Bizim Rıfkı pek mutlu alışmış gezmeye, geldiğinden beri hep kısa mesafe yapıyor ....Canı sıkılmıştı....Ama şimdi 'İşte budur ' diye bağırıyor....
Herşey çok güzel derken oda ne RUHSAT evde kalmış
ŞAKA gibi....
Trafik yoğunluğu bir taraftan, ruhsatın evde kalmasının verdiği sıkıntı bir taraftan Eskihisar'a doğru ilerliyoruz...Ama gardını almış silahşörler gibi Mahir beyle konuşmadan anlaşıyoruz...
en sonunda tamam tatile gidiyoruz canımızı sıkmayalım diyen Mahir beye kulak veriyorum ama ruhsatı ben unutsaydım bütün yol Mahir bey i dinlerdim
Eskihisar kalabalık sanki tüm İstanbul tatil modunda 5.yada 6. vapur bizi misafir edecek .....1,5 saat süren beklemeden sonra nihayet vapurdayız....Küçük hanım pek mutlu yatıyor keyfi yerinde ....
Rota Marmaris 1 hafta tekne 1 hafta karadan İstanbul'a dönüş....Susurluk Balıkesir aarasında kahvaltı molası, radardan kaçmalar, polis amcalara sevimli gülücükler eşliğinde Manisa ya ulaştık....İzmir pek yakın artık...Mahir bey İzmir li tabiii heyecanı dorukta.....