hakanbaglama
Yeni Üye
merhaba hiç deneyimim yok.donanımsız pajero var.pazar sabahları müsaitim.size katılmak isterim 05356694600
Selamlar,Merhaba
Bizde katılıriz.
Beylikduzu .
Beni de gezi programlarına dahil edebilirmisiniz. Tuzlada oturuyorum. Ailecek veya tek gelebilirim. Kamp gezi hepsi uyar. Telefon numaram 0505 212 67 66 Ozan yücel korucu.
Selamlar,
Beni de gezi programlarına dahil edebilirmisiniz. Tuzlada oturuyorum. Ailecek veya tek gelebilirim. Kamp gezi hepsi uyar. Telefon numaram 0505 212 67 66 Ozan yücel korucu.
5356694600 eklermisinizHerkese Merhaba;
27.11.2016 pazar günü bir gezi organizasyonu planlıyoruz. Bu ilk buluşmamız olacağından daha çok tanışma kaynaşma araclarımızın kabiliyetlerini olçme gibi bir gezi olacaktır. Ilk buluşmamızı keşif yapma açısından erkek erkeğe yapacağız. İsteyen arkadaşlar çoluk çocuk gelmekte hürdür. Yukarıdaki yazışmalarda bahsettiğimiz whatsapp gurubunu kurduk. şu an faal olarak anlık sohbetkerimizi bu grup aracılığıyla yapıyoruz. Katılmak isteyenler buradan numaralarını ekletebilirler.
Bu arada ilk gezimiz çilingoz içerisinde olacak. korsan koyuna ulaşmaya çalışacağız. Katılmak isteyen tüm doğa sever dostlarımızı bekleriz
Güzel bir isimde bulmuşsunuz tebrikler.ayrıca burada tanışmış ve güzel bir dostluk kurmuş bireyker olarak kendi çapımızda bir offroad gurubu oluşturduk. ve karsınızda dostoffEkli dosyayı görüntüle 56799
Şu an off road gezi mangal muhabbet olarak ilerliyoruz havaların ısınması ile yavaş yavaş kamp organizasyonlarına geçeceğiz..
Fiat justitia et pereat mundus...ofrood
Selamlar. öncelikle buradaki bütün arkadaşlarla tanışıp iyice kaynaştık. Güzel bir dostluk oluştu. WhatsApp üzerinden muhabbetimiz son hızıyla ilerliyor. fırsat buldukça pazar günleri toplanıp araziye çıkıyoruz. Araaçların kabiliyetleri, pilotaj teknikleri falan derken gün nasıl geçmiş anlamıyoruz. Seviyeli bir ortam oluştu, herkes belli bir kültür seviyesinde olduğundan taşkinlık vs. gibi durumlar söz konusu değil. Katılmak isterseniz telefon numaranızı yazın sizide ekleyelim guruba. şu an aktif 20nin üzerinde çeşitli marka ve modellerde araç var aramızda. bu vesile ile neredeyse her hafta sonu araziye çıkmaya hazır arkadaşlar bulabileceksiniz. Bekleriz.Off road deyince önce mideden geçer,mangal olmazsa olmazz
0 532 7165675 İsmim Kadir watsap grubundanda haberleşmek isterim ,yapılacak etkinliklere elimden geldiğince katılmaya çalışırım.Selamlar. öncelikle buradaki bütün arkadaşlarla tanışıp iyice kaynaştık. Güzel bir dostluk oluştu. WhatsApp üzerinden muhabbetimiz son hızıyla ilerliyor. fırsat buldukça pazar günleri toplanıp araziye çıkıyoruz. Araaçların kabiliyetleri, pilotaj teknikleri falan derken gün nasıl geçmiş anlamıyoruz. Seviyeli bir ortam oluştu, herkes belli bir kültür seviyesinde olduğundan taşkinlık vs. gibi durumlar söz konusu değil. Katılmak isterseniz telefon numaranızı yazın sizide ekleyelim guruba. şu an aktif 20nin üzerinde çeşitli marka ve modellerde araç var aramızda. bu vesile ile neredeyse her hafta sonu araziye çıkmaya hazır arkadaşlar bulabileceksiniz. Bekleriz.
nası çıkmadı, millet rivada çatır çatır mangal yapıyo, baturay ve çetesi gece gündüz dışarıda. Sen nası denk getiremedin whatsApp'tan takip etmiyormusun.Bu karda bir organizasyon giderdi kimseden ses çıkmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaçan fırsat büyük olurmuş bidakine artık.nası çıkmadı, millet rivada çatır çatır mangal yapıyo, baturay ve çetesi gece gündüz dışarıda. Sen nası denk getiremedin whatsApp'tan takip etmiyormusun.