İstanbul çevresi sakin kafa dinleyecek yer kaldı mı acaba ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOBO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,265

BOBO

" ONE LIFE LIVE IT "
Yer
ISTANBUL
Merhaba;

Pazar günü eşim ve ailemi götürüp piknik yapabileceğimiz yer bilgisine ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz sakin kimsenin gitmediği veya gidemeyeceği biryer varmıdır ?

Etiketler
Ynt: İstanbul çevresi sakin kafa dinleyecek yer kaldı mı acaba ?

Sn. burak dokur siz bu özlemini duyduğunuz kafa dinleme yerine resimdeki araçla hayatta gidemezsiniz öncelik,le ondan kurtulun bol aksesuar,lı çelik jant,lı mor lamba,lı bir yerli oto alın mümkünse lpg,li pıoneer marka teybi,de olsun yanlız aracı aldığınız abiden oyun havaları kolleksiyonun,dan bir cd ,de rica edin kırmaz verir sanıyorum bittimi bitmedi bu aldığınız araç hummer ötesi bi alet giremiyeceği çıkamıyacağı yer yok en ücra yere bile gider ha bagaj,da komşunun çocuklarını bile taşıyabilirsiniz şimdi istediğiniz piknik alanında yeriniz hazır oyun havası cd,nizde var top, ip bilumum aksesuarları,da unutmayın ne kadar rahatsız edersen bi o kadar rahat edersin kafa dinlemek sizin neyinize iyi gezmeler

dopamin' Alıntı:
Sn. burak dokur siz bu özlemini duyduğunuz kafa dinleme yerine resimdeki araçla hayatta gidemezsiniz öncelik,le ondan kurtulun bol aksesuar,lı çelik jant,lı mor lamba,lı bir yerli oto alın mümkünse lpg,li pıoneer marka teybi,de olsun yanlız aracı aldığınız abiden oyun havaları kolleksiyonun,dan bir cd ,de rica edin kırmaz verir sanıyorum bittimi bitmedi bu aldığınız araç hummer ötesi bi alet giremiyeceği çıkamıyacağı yer yok en ücra yere bile gider ha bagaj,da komşunun çocuklarını bile taşıyabilirsiniz şimdi istediğiniz piknik alanında yeriniz hazır oyun havası cd,nizde var top, ip bilumum aksesuarları,da unutmayın ne kadar rahatsız edersen bi o kadar rahat edersin kafa dinlemek sizin neyinize iyi gezmeler

Sayın Ömer bu cevabınızdan böyle bir yerin kalmadığını düşünüyorum :D :D :D
Ben de öyle düşünüyordum bu yüzden son bir şans ile sizlere de sorayım demiştim.
Yazık !!! :-[

Arkadaşım,
Çık köylere yukarı gitbir köy kahvesine sor muhtarı, ona anlat ben sakin bir yerde piknik yapmak istiyorum ailemle birlikte işte onlarada arabada bana bir yer tarif edebilirmisin diye sor bakalım nasıl cevap alırsın.Bence dene ben Kandıra'nın bir köyünde öyle yeptım vede mahçup oldum gösterdikleri ilgi ve alakadan.
Kalın sağlıcakla.

dopamin' Alıntı:
Çizgili pijama üzeri askılı atleti unutmuşsunuz :smiley:

Samandıra tarafındaki Aydos Ormanları tavsiye edebilirim. Pek içlerine kimse gitmez. Göleti vardır. Genelde binek araçların olduğu fakat kendi aracınızla onların ulaşamadığı yere gidebilirsiniz ;D İçlerine kadar gidin. çünkü halkımız genelde girişlerde takılır. İçlerine kadar fazla girmezler. Birde sadece gezindiğim ilerlerine gitmediğim, f1 pistinin arka tarafları var Ömerli barajının orlarıda sakin gözükmekte..

Çavuşbasi Sultan Selim mahallesinde harika bir orman var cok sakin kimsecikler yok ...

Herkese çok teşekkür ederim.
Sabri Bey çavuşbaşı yolunda nerde dir tam ?

Merhaba Çavuşbasi yolu caddesi zambak sokaktan içeri girin yol bitiyor Ormanın icine giriyor .... Güzel etaplar var içeride ...

Şile tarafı piknik için müsait,şehirede yakın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri