İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,393

hasanfb

JEEP ˙·٠•★
Yer
TÜRKİYE--İSTANBUL
Web
www.offroadtr.com
Selam herkese bugün gerçekten yaz ayının en keyifli gezilerinden oldu diyebiliriz....
Tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyorum...
Buluşmadan ayrılana kadar herkes çok mutlu idi bunu görmek çok güzeldi...
Kayışdağında turladık turladık çamur bulamadık...Tırmanışlar gerçekleştirdik...ormanların kralı CJ'ler ile fazlasıyla hopladık zıpladık.. :D
Aydosa geçtik göletin çevresini dağlarını iyi bir turladık..Ormancı gözetleme kulubelerine kadar çıktık düşünün en tepede bizler vardık...
Göl etrafında kafaya koyduğum görüntüde kuru ama içi balçık gibi bir çamur batırmaya karar verdim yaz ayında bulmusum çamuru yedik içtik çıktık mithat can ile arabalar full gaz verdik birbirimize mitat can nı sokamadım ama :D ben girdim batırdım uğtraştım ve mitoya çektirdim kendimi.. :smiley:
CJ kardeşliği tekrar beraberdi.. :D
Ufak bir sorun ile karşılaştım batınca biraz zorladım direksiyon kutusunda direksiyon mili çıktı cj nin.. Sebep ise büyük lastiklere mafsallı boru kullanılması gerektiğini öğrendim.. güzel yönü teknik bilgisi olan abimiz sonradan katıldı ismi aklıma gelmiyor.. :( beni orada mahsur kalmaktan bıraktı...Tekrar teşekkürler.. ;)
Orman içi etaplar olsun tırmanmalar olsun tüm araçlar gayet başarılı idi...
Sorunsuz bir gezi mutlu yüzleri şimdilik geri bıraktık... ;)

IMG_4930972x648.jpg

IMG_4958972x648.jpg

IMG_4963972x648.jpg

Etiketler

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Öğlen saatlerine yetişemedim.Saat 15:00 gibi kayışdağını gelip çevrede bakındım indim çıktım ama normal olarak kimse yoktu.

Bu kadar fotoğraf ile bizi kandıramazsınız devamını bekliyoruz çok yer gezmişsiniz ;)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Benim aracı batırdığım yerde kışın göle inen sular geçtiğimiz yol güzargahını kapatıyormuş... Bunun bilgisinide aldım kışın yine oradayım... ;)

süper bi gezı oldu benım icin mangal keyfıyle cjlerıyle dere tepe gezıntısıyle camura batmasıyla gercekten ordakı arkadaşlara cok tşk edıyorum ilk defa katılmamıza ragmen bizi coksıcak kanlı karsıladıkları icin tekrardan tşkler

_harun_' Alıntı:
süper bi gezı oldu benım icin mangal keyfıyle cjlerıyle dere tepe gezıntısıyle camura batmasıyla gercekten ordakı arkadaşlara cok tşk edıyorum ilk defa katılmamıza ragmen bizi coksıcak kanlı karsıladıkları icin tekrardan tşkler

Her zaman harun ben sizleri tanığıma mutlu oldum herzaman bekleriz....

bende öğleden sonraya kaldım kimsecikleri bulamadım :(
harika bir gezi olmuş geçkaldığıma üzüldüm umarım birsonrakini kaçırmam..

süperdı valla gelemıyen arkadaslar cok sey kacırdı bence

al? ab?.jpg

Tebrikler güzel gezi olmuş. İlk çıkılan orman içi yangın yolu kışın çamurda çok zevkli olur sanırım. CJ ler ise mükemmel. Araziye en çok yakışan araç bence. ;)

odin' Alıntı:
bende öğleden sonraya kaldım kimsecikleri bulamadım :(
harika bir gezi olmuş geçkaldığıma üzüldüm umarım birsonrakini kaçırmam..

Neredeyse 13:00 kadar kayışdağındaydık...Aydosa dağın öbür tarafından indik...Piknikçiler ne olduğunu anlayamadan gözlerden kaybolduk gerçekten... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri