İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,845
Ynt: İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi

Merhaba,

Biz ne zaman bir yere geziye veya kampa gitsek her zaman başkalarının bıraktığı çöplerde dahil olmak üzere topluyoruz. Keşke her bir birey bizler gibi sorumluluk sahibi olsa.

Etiketler

görseller çok başaırlı ellerinize sağlık

Ben de naçizane geçen yıl oraya ilk kez çıktım. Link şu:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78432.0

Ve sizin de belirttiğiniz gibi maalesef halkımın doğa sevgisi genel olarak piknik yapmak ve doğada içki içmekten öteye geçemediği için,
tepede araçlar, arabesk fantazinin en berbat haliyle müzik ve değişik böğürtüler çıkaran insanlara rastlamıştım, yukarıdaki gezimin linkinde anlattım zaten. İstanbulun en güzel manzaralarından biridir Aydos Tepesi ve İstanbulun en yüksek noktasıdır. Keşke birazcık daha iyi korunabilse, böyle devam ederse oralara eşle, kız arkadaşla filan gitmek epeyce sakat olacak. Yazık, genel olarak bu kadar milliyetçi, muhafazakar geçinip de toprağını, doğasını bu kadar tahrip eden, memleket sevgisini bu kadar anlamayan ya da yanlış anlayan insanları, anlayamıyorum ben ne yazık ki! Sanırım cehalet bu şekilde kol gezdikçe pek çok bölge tahribata uğramaya devam edecek...
Yine de ilk fırsatta gitmeyenlere tavsiye olunur ve mümkünse hafta içi gitmeye bakın yoksa kalabalık canınızı sıkabilir.

selamlar ufak organizasyonlara katılabilirim ;)

Avrupa yakasındayım ama etkinlik olursa katılmak isterim güzel parkur olduktan sonra :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR