Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor?
İSPARK'la bugün ;
Bugün bana verilen numarayı tekrar aradım saat 11:00'de arkadaşlar öğle yemeğine çıktıkları için saat 14:00'e kadar yemek molasının bitmesini bekledim. Tahminen öğle yemeklerinde kuzu filan çeviriyorlar, bu kadar uzun sürmez çünkü.
Neyse, beni yine oradan oraya yönlendirdiler ve sonunda kibar biriyle konuşabildim. 0212 274 2020, terminal bölümü. Derdimi anlattım, görüntüleri görmeden ödeme yapmam dedim, çalışan da bana görüntülere hukuki yollarla ulaşabileceğini söyleyince şalter attı tabi. Polis bile EDS cezalarının görüntüsünü kağıda basıp gönderiyor temalı bir tartışma yaşadık. Ödeyeceğiniz cezanın faizi yok diyerek teselli etmeye çalıştı beni görevli ama başaramadı. Kurumsal bir yapı oldukları için böyle bir karar alınmıştır dedi, ben de bağır çağır ( Türkiye'de işini halledebilmenin en kesin yolu maalesef) derdimi anlatabildim! Gerekli inceleme yapılıp size dönülecek dendi, ben de bana görüntüsüz dönüş yapmayın dedim. Bekletecekler. Bu arada çok sevdiğim bir İSPARK park görevlisini telefonla arayıp elindeki cihazda görüntü alacak bir sistem var mı dedim, yok, o ne ki dedi, onun yalancısıyım. Ve sayın nkurtkaya'nn da değindiği konuyu vurguladım, bu sanuçta kullanan kişinin hatasına açık bir sistem dedim.
Bekleyip, göreceğiz, bakalım ne olacak. Ya benim arabayı bir gün park ettiğim bir yerde parçalanmış olarak bulucam, ya da bu işten haklı olarak cezasız çıkıcam.
İyi günler...