isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuluyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,288
Ynt: isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Çok güzel gezmişsiniz.
dozerci sizin çektiğiniz arabaları çekseydi yeni akü alır üste para kalırdı size gıcık olması normal :smiley:
bence büyük sevap işlemiş ve yolda kalana yardım etmekle asil davranış örneği göstermişsiniz bu da gezinizi daha da güzelleştirmiş.

saygılar.

Ahmet Bey güzel yorumlarınız için teşekkürler, saygı bizden...

Etiketler

Kurtarmanız gerçekten oldukça iyi olmuş

Sizi tebrik ediyorum, hepimize örnek olucak davranışta bulunmuşsunuz.

apollo7474' Alıntı:
Videoyu izledim,eylenceli gezi olmuş.Fakat ben geziden çok çekime hasta oldum,bravo.
Teşekkürler , çekim kötü aslında ama motajı yapan kuzen sağolsun güzel iş çıkardı :smiley:)

arkadaşlar şu isoff un pistini tam olarak yol tarifi verir misiniz.lütfen ;) teşşekürler

JUNİOR' Alıntı:
arkadaşlar şu isoff un pistini tam olarak yol tarifi verir misiniz.lütfen ;) teşşekürler

Arman Abi sen gitmek iste ben götürürüm seni... Tek başıma gideceğim dersen, Kemerburgaz Opet'in karşı yolundan girerek Çiftalan'a doğru giderken sahile yakın... Fbmy arkadaşımıza yollamıştım koordinatları hala elindeyse koyabilir buraya da...

selimsani' Alıntı:
Arman Abi sen gitmek iste ben götürürüm seni... Tek başıma gideceğim dersen, Kemerburgaz Opet'in karşı yolundan girerek Çiftalan'a doğru giderken sahile yakın... Fbmy arkadaşımıza yollamıştım koordinatları hala elindeyse koyabilir buraya da...
yo tek gitmem gidebiliriz tabi şu haftasonu geçsin de.malum fuar var ya :mad:

İyi günler
Tuluyhan bey
Çok eylenceli bir etkinlik olmuş,resimleri paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

İsof pisti kaba tarifi ; Gümüşdere plajından sonra Kısırkaya köyüne doğru gidip köye girmeden Çiftalan köyüne devam edilecek. Ocakların girişinden sola yukarıya 1400 metre sonra sağdan isoff parkura girebilirsiniz... Biz böyle gidiyoruz daha kısa ve uygun yol olabilir... :smiley:

selimsani' Alıntı:

Bende ki koordinatlar göl çevresindeki yerler ama yine de ekleyeyim,

http://maps.google.com/maps?daddr=41.146598,28.887028&hl=tr&ll=41.147002,28.897993&spn=0.022589,0.045447&sll=41.146582,28.887844&sspn=0.022589,0.061798&t=w&mra=mift&mrsp=1&sz=15&z=15

http://maps.google.com/maps?saddr=41.24786,28.921618&daddr=41.146598,+28.887028&hl=tr&ll=41.247114,28.922916&spn=0.005639,0.011362&sll=41.247322,28.922152&sspn=0.002819,0.005681&t=w&mra=me&mrsp=0,1&sz=18&z=17

JUNİOR' Alıntı:
harika hazırlanmış bir video tebrikler

Teşekkürler...

fbmy' Alıntı:
İsof pisti kaba tarifi ; Gümüşdere plajından sonra Kısırkaya köyüne doğru gidip köye girmeden Çiftalan köyüne devam edilecek. Ocakların girişinden sola yukarıya 1400 metre sonra sağdan isoff parkura girebilirsiniz... Biz böyle gidiyoruz daha kısa ve uygun yol olabilir... :smiley:

Bende ki koordinatlar göl çevresindeki yerler ama yine de ekleyeyim,

teşekkürler adres için

Çok güzel bi paylaşım olmuş keyfinize ve emeğinize sağlık.İnşallah ilerki günlerde bizlerde iştirak edebiliriz......

Keyifli bir gezi olmuş görseller harika paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR