İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,997
Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar)

Güzel bir gün olmuş,paylaşım için teşekkürler

Etiketler

Arkadaşlar hakikaten harika bir gündü. Tüm emeği geçenlere teşekkürler. Bu arada Lada Niva'mızın derenin ortasında kalması aslında çok iyi oldu hem arabanın eksiklerini gördük, hem de teşhizatlı ve bilgili arkadaşlar hemen çekti kurtardı ve tamir ettiler. (Erdinç arkadaşımın tamamen ıslanmak pahasına arabanın altına girip çekme halatını takmasını da unutmayalım.) Bu arada merak edenlere, Gaziantep'e sorunsuz geldik çünkü hiç durmadık. Dursak bir daha çalışmayacağı aşikardı. Direk büronun önüne park ettim ve istop ettim. Tabi ki bir daha çalışmadı ama bundan sonrası kolay. Herkese selamlar, sevgiler...TANER

Herkese selamlar,

Geziye Katılanlar (Yamuk Yapmayanlar :smiley: )

1) Menderes,Hülya ve Kumsal Şereflişan- Land Rover Series 3
2) Erdinç Ediboğlu, Yılmaz Altunay, Fehim,Aynur ve Berk Dede- Ford Ranger
3) Hasan, Hülya ve Şafak Çolakefe-Suzuki Jimny
4) Taner ve Ceyla Büdeyri-Lada Niva-Gaziantep (Beni kırmayıp Antep’ten geldiğin için teşekkür ederim)
5) Mahmut Demir ve Hamdi İzal-Adana
6) Nevzat Bozkurt ve Yahya Yılmaz-Suzuki Vitara
7) Sedat Bakır-Mitsubishi Pajero
8) Mustafa,Ayşegül,Emincan Çalgın ve Paşaların Paşası " Paşa"- Grand Cherokee
9) İlter,Aylin Karataş ve Fatoş Açıkbaş-Suzuki Grand Vitara
10) Özgür, Hicran Bulut ve çocukları-Daewoo
11) Abdullah Güleryüz-Nissan Patrol-Osmaniye

Menderes ve Hülya Hocam harikulade bir gezi oldu. Geziye katılan arkadaşların hepsi, iki gezinin de çok güzel geçmesinde başrol oynadı. Bu parkurda araç kullanmak ve derelerden geçmek son derece keyifliydi. Doğal bir kumsal parkurda 20 km kesintisiz araç kullanabilmek her yöreye nasip olmaz diye düşünüyorum.
Hasan Bey’in sürpriz bir şekilde bizi rakımı 1.700 m civarında eski radara farklı bir parkurdan çıkarması, günün tatlısı oldu. Gaziantep’ten Taner ve Ceyla Büdeyri, Adana’dan Hamdi İzal ve Mahmut Demir’in gezimize katılmaları bizleri çok sevindirdi. Kumsalda tesadüfen Abdullah Bey’le de tanıştık. Sağolsun bir süre de parkurumuza eşlik etti.
Darısı diğer gezilerimize…

Hasan Bey, zirve de elimde buralaran çekilmış radar manzaralarıyla ilgili harika fotoğraflar var dediniz, burada bu fotoğrafları paylaşana kadar sizi rahat bırakmam :smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Selam Taner, uzun süre arkanda yol aldım ve gayet başarılı yol aldın. Donanımsal eksiği olan aracı kim kullanırsa kullansın sorun yaşayacaktır. Diğer gezilerde buluşmak ümidiğle
Sevgiler...

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Menderes beye eşi Hülya hanıma,Erdinç beye Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.güzelbirgündü parkur harikaydı deregeçişleri heycan vericiydi hergününüz böyle olsun arkadaşlar

Harika bir gezi ne yazık kiben katılamadım . Hani şu yamuk yapan gruptaydım :D
Neyse ellerine kollarınıza sağlık...Çok güzel bir gezi...

Çok güzel bir gezi olmuş.Çocukların kursları dolayısı ile katılamadım.( Aile gezisi hüviyeti dolayısı ile ) Sonbaharın en güzel zamanı.Bu zevki tatmanız için size Zorkun'u tavsiye ederim.Parkur ; Erzinden Haçbel'e, ordan Zorkun,dönüş ise Misisin,Feng, Olukbaşı ,Osmaniye üzerinden gerçekleşebilir.Düşünürseniz; yardımcı olmaya hazırız...
Selam ve sevgiler...

amanos80' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş.Çocukların kursları dolayısı ile katılamadım.( Aile gezisi hüviyeti dolayısı ile ) Sonbaharın en güzel zamanı.Bu zevki tatmanız için size Zorkun'u tavsiye ederim.Parkur ; Erzinden Haçbel'e, ordan Zorkun,dönüş ise Misisin,Feng, Olukbaşı ,Osmaniye üzerinden gerçekleşebilir.Düşünürseniz; yardımcı olmaya hazırız...
Selam ve sevgiler...

Merhabalar Ali Bey,
gezilerimizde eşimiz ve çocuklarımızla birlikte olmak bizi çok mutlu ediyor. Ama yaptığımız geziler de aile olma koşulu yok. Hatay'a sizi her zaman bekliyoruz. Bir pazar günü sizin bahsetmiş olduğunuz parkura Hatay'dan katılmak isteriz.

Arkadaşlar gezi listesinde bir ko-pilot hatası yaptım :smiley: , şimdi düzeltiyorum. Sedat Bey'in ko-pilotu Yılmaz Bey'i Antakya'dan İskenderun'a getirmiştim. Bundan sonra Yılmaz Bey'i, Sedat Bey'in yanında sık sık ko-pilot olarak görmek istiyoruz. Mitsubishi Pajero ve pilotlarıda bir harikaydı.

1- Menderes,Hülya ve Kumsal Şereflişan - Land Rover Series 3
2- Erdinç Ediboğlu, Fehim,Aynur ve Berk Dede - Ford Ranger
3- Hasan, Hülya ve Şafak Çolakefe - Suzuki Jimny
4- Taner ve Ceyla Büdeyri - Lada Niva - Gaziantep
5- Mahmut Demir ve Hamdi İzal - Adana
6- Nevzat Bozkurt ve Yahya Yılmaz - Suzuki Vitara
7- Sedat Bakır-Yılmaz Altunay - Mitsubishi Pajero
8- Mustafa,Ayşegül,Emincan Çalgın ve PAŞAAAAAAAA :smiley: - Grand Cherokee
9- İlter,Aylin Karataş ve Fatoş Açıkbaş - Suzuki Grand Vitara
10- Özgür, Hicran Bulut ve çocukları - Daewoo
11- Abdullah Güleryüz-Nissan Patrol - Osmaniye

Resimler şahane çıkmış,herkese tesekkürler.

Arkadaşlar Hasan Bey 31 Ekim 2010 Pazar günü bir parkur ayarlıyor. Ayrıntılar aşağıdaki linktedir. Katılımlarınızı ve derhal ivedi bir şekilde isimlerinizi listede görmek istiyoruz :smiley:
Erhan Hocam özledik seni, dalış yoksa mutlaka senin de katılmanı istiyoruz bu parkura.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63775.new#new

Rüyamda Hatay'ın kuzeybatı tarafından yükselen bir nur görmüştüm demek ki doğruymuş :D

Hepinizin tekerlerine sağlık

Direksiyon tutan elleriniz dert görmesin

Menderes Hocam İskenderun tarafında bir off-road canavarı doğuyor gibime geldi yanılmıyorum değil mi ?

Gaziantepten Adanadan ve Osmaniyeden gelen dostlarımıza aramıza hoşgeldiniz diyorum.

keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. fotoğrafların devamını bekliyoruz

yasarergun' Alıntı:
Rüyamda Hatay'ın kuzeybatı tarafından yükselen bir nur görmüştüm demek ki doğruymuş :D

Hepinizin tekerlerine sağlık

Direksiyon tutan elleriniz dert görmesin

Menderes Hocam İskenderun tarafında bir off-road canavarı doğuyor gibime geldi yanılmıyorum değil mi ?

Gaziantepten Adanadan ve Osmaniyeden gelen dostlarımıza aramıza hoşgeldiniz diyorum.
Yaşar hocam aramızda olmanızı çok isterdik. İçimizde esir kalan canavarları özgür bırakan siz ve sizin gibilere teşekkür ediyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.