İskenderun - Depacamping

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan peyzajist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,173

peyzajist

Kamp I
Yer
mersin
haftasonu arkadaşlarımızla gttiğimiz güzel bir tatil mi desem doğayla içiçe olmak mı yoksa uçuş ve antreman mı bilmiyorum ama çok güzeldi her şey :smiley:...
ve arsuzdaki 1500 m. den yapılan uçuşlar ;D ...
kamp alanı muhteşemdi hele gece daha bir başka oluyor en kısa zamanda gitmenizi tavsiye ederim haatta düzenleyeceğimiz bir festivalde arsuzda buluşuruz umarım ;)

t_1_131.jpg

t_2_149.jpg

t_hpim2267_151.jpg

Ynt: İskenderun - Depacamping

yer çok güzel en yakın zamanda tatil için gitcem inş ( ne ayse ne egemen abı ne ibrahim ) eminim çok guzel bır tatıll olacaktır :p:p

tatıl yabcam ıste kafam rahat olcam :D azizi çaırrım :D gerekırse otlarda yatarım :D azizle ucarukk :D

pekı kuzu anlasıldı senden kurtuluş yok gıdelım bakalım :D alah sonumuzu hayretsın zatı bu gıdışle ben fazla yaşayamam :D

ARKADASLAR MERHABALAR ISKENDURUNDA BOYLE BIR HAVACILIK ILE ILGILI BIR BUYUGUMUZUN KAMP YERI OLDUGUNU DUYMUSTUM.SANIRIM SAHİBİNİN ISMI FAZIL BEY di. BURAS, FARKLI BIR YERMI?FAZIL BEYINMI? BİRDE BU GUZEL YERE NASIL GIDILIYOR TARİF EDERZENIZ COK MEMNUN OLURUM..

sanırım fadıl beye fazıl bey diyorsunuz bizim gittiğimiz kamp sahibi fadıl ergin di ;) zaten başkada böyle kamp yok iskenderun da

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR