ISIZU MIDI KARAVAN OLURMU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ANAMURLU33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,802

ANAMURLU33

Yeni Üye
ISIZU MIDI KARAVAN OLURMU.BU KONUDA YARDIM İSTİYORUM.KENDİM AĞIR VASITA EHLİYETLİ PROFESYONEL SÜRÜCÜYÜM,BÜYÜK BİR ARAÇTAN KARAVAN YAPMAK İSTİYORUM,BUNUN ARTILARI VE EKSİLERİNİ BİLMEK İSTİYORUM,KONAKLAMA YERLERİNDE SORUN YAŞARMIYIM BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
TEŞEKKÜRLER...

Etiketler
Ynt: ISIZU MIDI KARAVAN OLURMU

Sorun yaşayacabileceğiniz şeyler, gezilerde dar sokaklı şehir merkezlerine girmek, buralarda park etmek, aşırı büyük otobüs kıvamında bir araç olduğu için marina otoparklarında gece konaklamanıza müsade etmezler, dar yolları olan her yer sorun olur, iriliğinden dolayı, yayla gezilerinde sarkan ağaç dallarına sürtünme riski çok yüksek olur...Sonuç olarak karavan için büyüklüğü avantaj olduğu kadar bu büyüklük park etme ve parkedilen yerlerde birilerinin manzarasını bozma anlamında sorun yaşayacağınızı garanti ederim...Örneğin, asos sokak ağzı gibi mükemmel güzel bir yere gitme şansınız olamayacak ve buna benzer bir sürü koya giremeyeceksiniz...

Karavanda ne kadar süre geçireceğinize bağlı...

Eğer yılın 8+ ayını karavanda geçirecekseniz İsuzu Midi tarzı bir araç mantıklı...

Yok yazın 1 ay gezerim sonra araç yatar diyorsanız, hiç tavsiye etmem...

Haldun beyin önerilerini dikkate alınız,
Şayet uzun zamanlı karavan yaşamını düşünüyorsanız, ben ısuzu dan bir karavan yaptım ve çok memnunum. Yapım aşamaları hakkında açtığım sayfaları gezebilirsiniz
Sayğılarımla,

Atilla bey olayı biraz büyütmüş,
4 aydır yaylalarda, dar yollarda ve şehir içinde dolaşıyorum. Bu arabalar, şehir içi taşımacılığı için yapıldığından oldukça yüksek manavralara sahip.
Bu bakımdan büyük sorunlar yaşanmıyor.
Boyutlarının büyüklüğünden kaynaklanan ufak tefek sorunlar mevcut ama, içerde sunduğu 15 m2 lik yaşam alanı ile oldukça ferah bir karavan oluyor.
Selamlar

ISIZU MIDI İÇİN PAYLAŞTIĞINIZ BİLGİLERE TEŞEKKÜR EDERİM.LÜTFEN BU KONUDA KARAVANLA SEYEHAT EDEN DOSTLARDAN GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞMASINI BEKLİYORUM...TEŞEKKÜRLER

Sayın Dostum,

Bu arabalardan karavan yapan ve linkini verdiğimi aşağıdaki Celal Hocam ile benim linkimi gözden geçirirseniz sizlere detay bilgiler verecektir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66675.0

Benim sayfamın linki ise;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78347.0

Saygılarımla,

Ali bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sizden cesaret aldım.Bende M23 ısızudan karavan yapmak istedim geniş olması benim için çok önemli.sizde bunu teyit ettiniz sağolun.Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR