İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,817

uysalburak

Zirve
Yer
İstanbul/Bahçeşehir
Hafta sonu Riva da offroad trial yarışları varmış. Eşimi oğlumu alıp gideyim dedim. Orada da oturmak için her zaman gerekecek " yönetmen koltuğu " da denilen Kamp koltuğu alayım dedim.

Türkiye'nin ticaret merkezlerinden biri olan İstoç a gittim; kamp koltuğu almak için. Fiyatlar 45 TL den başlıyor 140 a kadar çıkıyor. Bauhaus online satış sitesine girdim aynısı 24.90 TL koçtaş a girdim 24.90 TL Siz buradan ne sonuç çıkarıyorsunuz?

Tutturabildiklerine. Neden?
Adam bunu zevk için alıyor. eee zevk alacaksan önce çok para vereceksin; kazıklanacaksın...

Karavanınıza flojet denilen temiz su motoru alacaksınız. buzdolapçıya gidip alırsanız 250 TL den başlayan fiyatlar; tekne yada karavan malzemesi satan yerlere giderseniz 300$ dan başlayan fiyatlar.

Etiketler
Ynt: İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz

Biraz arge yaparak kazıklanmadanda hobi amaçlı spor yapabilirsiniz 2 ay önce istoçdan 2 ad kamp koltuğu aldım tanesi 25 tl balık av malzemeleri satan bi dükkandı .Her hafta kullanıyorum hala sapasaglam nacizane tavsiyem yüksek kira ödeyen cadde üstü işletmeler yerine pasaj içinde ufak işletmelerden fiyat almanız yönündedir.

Hobi/Kazıklanma ilişkisi en güzel sahibinden.com'da "projelik" ibaresiyle satılan rezalet ötesi, çirkin, toplanamayacak durumda araç ilanlarında ve fiyatlarında gözlemlenebiliyor.... "Offroad" yazmayı bilmeyen adamların garip arabalara "Mükemmel osforç arabasıdır araziye girmemişdir lpg beyni işlenikdir" vs gibi saçma yazılarla ilan vermesi de cabasıdır ;D

hahahaha :smiley: oksford diyende var :smiley: defender a doc mu bu diyen :smiley: bu arabayla nereye gidiyosunuz diyen.camurlu gezerken naaaptiniz camura mi girdiniz bu arabayla diyen :smiley: vs vs vs :smiley: buyuk marketlerden alisveris yapmakta fayda var kirilsa da yenisini verirler en azindan muhattap bulunabiliyo daha kurumsal bi kimlik var karsinizda.bes kurus fazla olsun aldigim yer saglam kaliteli garantiliolsun mantigi ile bakarim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oguzhan3434' Alıntı:
hahahaha :smiley: oksford diyende var :smiley: defender a doc mu bu diyen :smiley: bu arabayla nereye gidiyosunuz diyen.camurlu gezerken naaaptiniz camura mi girdiniz bu arabayla diyen :smiley: vs vs vs :smiley: buyuk marketlerden alisveris yapmakta fayda var kirilsa da yenisini verirler en azindan muhattap bulunabiliyo daha kurumsal bi kimlik var karsinizda.bes kurus fazla olsun aldigim yer saglam kaliteli garantiliolsun mantigi ile bakarim

Valla ben gözümle gördüm, "diziyamı osforçtur" yazan Disco 1 ilanı...(Meali: Offroad dizaynıdır)
:smiley:))))))

kamp koltuğu bugün A101 de 14.95 tl ;D
ben geçen sene A101 den 13 tl ye aldım kullanıyorum gayet başarılı

bu da bizden biri olsa gerek :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-wagoneer-163164764/detay

yasakşehir07' Alıntı:
bu da bizden biri olsa gerek :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-wagoneer-163164764/detay
:smiley:))))))))))Demek ki bebek hep aynı sonucu doğuruyor...Bu da benim ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1982-land-rover-series-iii-swb-158689630/detay/

ne demek istediğinizi anlamadım ama hiç değilse sizinkinde emek var ve bişeyler yapılmış ya bunda ne var dört lastikten başka.daha detaylı arama yaparsak ne inciler dökülür bu sayfalara.benim herhangi bir kastım yok ama sadece bir örnek olması için koydum.yoksa bana kalırsa o aracın değeri elbetteki normal çünkü az bulunan benimde beğendiğim araçlardan oluyor kendisi...

yasakşehir07' Alıntı:
ne demek istediğinizi anlamadım ama hiç değilse sizinkinde emek var ve bişeyler yapılmış ya bunda ne var dört lastikten başka.daha detaylı arama yaparsak ne inciler dökülür bu sayfalara.benim herhangi bir kastım yok ama sadece bir örnek olması için koydum.yoksa bana kalırsa o aracın değeri elbetteki normal çünkü az bulunan benimde beğendiğim araçlardan oluyor kendisi...
O araç dolu bir araçtır, Mustafa Kemik beyin aracıydı.Sanırım geçen sene sattı.

yasakşehir07' Alıntı:
Haaa ben yanlış anlamışım sizi tamamen, pardon... Ben fiyat açısından yorumlamadan direk bebek sebebiyle satmalarına odaklanmışım:smiley:)))

Kızbabası avcı malzemelerinin olduğu bir bölüm var oraya baktım ama adam gibi koktuklara fahiş rakamlar istediler

Karakeçi67 yarın bakarım A101 e tşk ederim.

Kazıklanma olayı en Sağlamı sanayide oluyor ben ön takımı komple elden geçirttim burç takozları değişti balaya değişti rot balans ... Birkaç elektrik işi bi yere gösterdim önce 1500 malzeme artı işçilik tutar dedi ben gittim Güngören bağcılar san. Sit. Te 600 liraya komple saydıklarım halloldu :smiley: hesabını bilmezsen piyasa nabzı tutmazsan her yerde var bu durum :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR