Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)
Hülyacığım Gezenbilir Ailemize hoşgeldin
Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum, bitkiler hakkında verdiğin ayrıntılara çok teşekkürler ediyorum, en yakın etkinlikte görüşmek üzere, sevgiler
aylüh' Alıntı:
Sevgili Ceranus,
Sana ve tüm ekip arakadaşlarıma sonsuz teşekkürler.Aranıza ilk defa katılmama rağmen hiç yabancılık çekmedim ve geziden çok keyif aldım herkese samimiyetinden dolayı teşekkür ederim herşey çok güzeldi.Bundan sonraki gezilerde birlikte olmak dileğiyle...
Tüm hislerine katılıyorum Vedat ve bir kere daha Hacer'i kutluyorum, performansı mükemmeldi, en yakın etkinlikte birlikte olmak dileğimle, sevgiler
Vedat fotoğraflar içinde çok teşekkürler, güzel çekimler olmuş, hele zirve tırmanışı görüntülerini çok beğendim..
VEDAT75' Alıntı:
Harika bir yürüyüş oldu benim için. Hayatımda bu kadar ıslandığımı hatırlamıyorum ama çok keyifliydi hele ki gezenbilir ekibiyle bir başka güzeldi. Gezi boyunca bizlere yardımcı olan zerrin hanım, mehmet bey ve fatih başta olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Unutulmaz bir haftasonu oldu. Diğer etkinliklerde görüşmek üzere. Bendeki fotoları yavaş yavaş yükleyeceğim.
Efe, şanslımıyız bilemiyorum ama gerçekten Işık Dağı çok güzel bir yerdir ve daha bir çok güzel dağlarımız var
Çok teşekkürler ediyorum .. Kışın kamp yapıyoruz ve tırmanışlar çok keyifli oluyor ama sen bizim her programımıza önce katılmayı düşünüyorsun sonra işin çıkması üzerine iptal oluyorsun o nedenlede sana son dakika da haber vermek daha mı iyi olacak nedir, Hasan Dağı etkinliğine de öyle oldu ya
En yakın etkinlikte görüşmek dileğimle, sevgiler
EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,
Güzel bir etkinlik olmuş. Bir de yağmur az yağsaymış. Yaz yağmuru dediğin yağar geçer, sonra güneş açar. Işık dağına yaz daha gelmemiş anlaşılan. Ama bahar gelmiş. O ne yeşilliktir öyle. Gerçekten karadenizi aratmıyor. Ankara'lı olarak çok şanslısınız trekking konusunda. Bizim İstanbul'da şehre giriş çıkışımız 1,5-2 saati buluyor bazen. Yüksek yer de yok. En yüksek Çamlıca tepesi. O da 250 mt filandır sanırım.
Zerrin kışın da çıkılır değil mi oraya? Karlıyken bir kamp yapar mıyız?
Hepinizi kutluyorum.
Sevgi ve selamlarımla
Efe