Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,884
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

valla efe abi kışında çıkan bir dür arkadaşımız var ve soğuk havada dahada güzel olur eminim :D kışın bi kamp yapalım orda cidden :D

Etiketler

İstanbul 7 tepeye kurulmuş. Gerçi şimdilerde 17 tepe ya da 27 tepe olmuştur büyüye büyüye :-\. Yeşil desen Sarıyer sırtlarıyla (benim oturduğum yer) Şile yolunda kaldı biraz. O da her geçen gün azalyor. Dağ desen İzmit'e gidiyoruz Kartepeye. Sarıyer'den hareketle 2 saat sürüyor. İstanbul'da dağ yok.
Selamlar,
Efe

MADENCİ' Alıntı:
Olurmu EKARAIS İstanbulun'da yüksek dağları yemşil ormanlık, tepeleri var. Çamlıca ufak kalır..

Hülyacığım Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum, bitkiler hakkında verdiğin ayrıntılara çok teşekkürler ediyorum, en yakın etkinlikte görüşmek üzere, sevgiler :smiley:

aylüh' Alıntı:
Sevgili Ceranus,
Sana ve tüm ekip arakadaşlarıma sonsuz teşekkürler.Aranıza ilk defa katılmama rağmen hiç yabancılık çekmedim ve geziden çok keyif aldım herkese samimiyetinden dolayı teşekkür ederim herşey çok güzeldi.Bundan sonraki gezilerde birlikte olmak dileğiyle...

Tüm hislerine katılıyorum Vedat ve bir kere daha Hacer'i kutluyorum, performansı mükemmeldi, en yakın etkinlikte birlikte olmak dileğimle, sevgiler :smiley: Vedat fotoğraflar içinde çok teşekkürler, güzel çekimler olmuş, hele zirve tırmanışı görüntülerini çok beğendim..

VEDAT75' Alıntı:
Harika bir yürüyüş oldu benim için. Hayatımda bu kadar ıslandığımı hatırlamıyorum ama çok keyifliydi hele ki gezenbilir ekibiyle bir başka güzeldi. Gezi boyunca bizlere yardımcı olan zerrin hanım, mehmet bey ve fatih başta olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Unutulmaz bir haftasonu oldu. Diğer etkinliklerde görüşmek üzere. Bendeki fotoları yavaş yavaş yükleyeceğim.

Efe, şanslımıyız bilemiyorum ama gerçekten Işık Dağı çok güzel bir yerdir ve daha bir çok güzel dağlarımız var :smiley: Çok teşekkürler ediyorum .. Kışın kamp yapıyoruz ve tırmanışlar çok keyifli oluyor ama sen bizim her programımıza önce katılmayı düşünüyorsun sonra işin çıkması üzerine iptal oluyorsun o nedenlede sana son dakika da haber vermek daha mı iyi olacak nedir, Hasan Dağı etkinliğine de öyle oldu ya :D En yakın etkinlikte görüşmek dileğimle, sevgiler :smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,
Güzel bir etkinlik olmuş. Bir de yağmur az yağsaymış. Yaz yağmuru dediğin yağar geçer, sonra güneş açar. Işık dağına yaz daha gelmemiş anlaşılan. Ama bahar gelmiş. O ne yeşilliktir öyle. Gerçekten karadenizi aratmıyor. Ankara'lı olarak çok şanslısınız trekking konusunda. Bizim İstanbul'da şehre giriş çıkışımız 1,5-2 saati buluyor bazen. Yüksek yer de yok. En yüksek Çamlıca tepesi. O da 250 mt filandır sanırım.

Zerrin kışın da çıkılır değil mi oraya? Karlıyken bir kamp yapar mıyız?

Hepinizi kutluyorum.
Sevgi ve selamlarımla
Efe

vedat bey fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık kısa zamanda görüşmek ümidiyle.Hacere selamlarımı iletirsen sevinirim

Sevgili Hülya,öncelikle hoşgeldin,bende sizi tanıdığıma çok sevindim,bizlere bitkiler hakında verdiğiniz bilgiler içinde çok teşekkür edriz. NOT. Işıkdağına giderken aynı sırsda oturan kişiyim

Zerrin,
Böyle düşünmene ve Hasan dağına gelemeyişimi genellemene üzüldüm.

kezban ganjavi' Alıntı:
vedat bey fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık kısa zamanda görüşmek ümidiyle.Hacere selamlarımı iletirsen sevinirim

Teşekkürler kezban hanım. Daha güzel fotoları çekeriz inşallah. Hacer hanıma selamınızı iletirim. Amir beye de selamlar. Görüşmek üzere.

Efe, ben sadece gelemeyeceğini söylediğin için yazmıştım, sana bundan sonra son dakika haber verelimki gelebil demek istedim, yanlış anlaşılmış olmayayım, seni ve Sinem'i her zaman aramızda görmek istiyoruz ..

EKARAIS' Alıntı:
Zerrin,
Böyle düşünmene ve Hasan dağına gelemeyişimi genellemene üzüldüm.

Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş. Sizler adına çok mutlu oldum. Yalnız dikkatimi birşey çekiyor ki bu tip organizasyonlar
Ankara'da daha fazla oluyor. Doğduğum büyüdüğüm İstanbul'u bıraktırıcaksınız sonunda bana :smiley:

Öncelikle Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, biz çok teşekkürler ediyoruz, ne zaman isterseniz buyrun Ankara'ya hepinizi bekleriz..

Ben teşekkür ederim. Bende birgün güzel bir Ankara organizasyonuna katılmak isterim. Teşekkürler..

Zerrin buradaki yazıların tarihinde bir karışıklık var,bugün yazılmış görünüp 5 temmuz yazıyor

« Yanıtla #108 : Bugün 20:24:08 » Alıntı Değiştir Sil

--------------------------------------------------------------------------------
Zerrin buradaki yazıların tarihinde bir karışıklık var,bugün yazılmış görünüp 5 temmuz yazıyor

ilginçbenim gönderdiğim yazıyı kopyaladım,bende de 5 temmuz yazıyor,

Sadece etkinliğin tarihi 5 Temmuz onu görüyorsun Ferdanecim :smiley:

haha evet Zerrin haklısın ,dün aklımda bin türlü şey varken bakınca nasıl farklı görmüşüm....Yazıyı okuyanda foruma yeni katıldım sanacak :D
ceranus' Alıntı:
Sadece etkinliğin tarihi 5 Temmuz onu görüyorsun Ferdanecim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.