Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,898
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

ceranus' Alıntı:
Hakan merhaba,

sorma şiddetli yağmur ve dolunun azizliği sonucu takım kurmaya karar verdik, formalarımızdan ben kırmızıyı seçtim :smiley: Senin için ilk gittimde hemen ayırttıracağım formanı, eşofmanları ve penyeleri satan adamcağız hiç bu kadar satış yapmamıştı aynı anda, o kadar şaşırmıştı ki her yere dağılmıştı eşofmanlar, ne yalan söyleyeyim onun sayesinde kuru olarak Ankara'ya döndük :smiley:

Bizde Kazdağlarında aynı olayı yaşamıştık...Hoş oluyor ama saf suyla duş almak...

Banada kırmızı ayırt sen.. birde takım olsunlar alt/üst... Bir daha söyliyeyim Fotolar çok doğal ve hoşlar..

Selamlar...

Etiketler

Çok güzel gezi teşekkürler, yağmurdan kaçmayan herşeye rağmen geziyi bitiren ekibe bravo...
Gezinin böyle yağmurlu sulu olması zihinlerde kalması açısından daha çok keyif vermiştir. :-*

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zorlu da olsa,şehir dışında güzel bir aktivite olmuş.
fotoğrafları 4*4 gözle bekliyorum.;D

Kerim abi senide bu gezide görmek bizi sevindiricekti ama sanırım ailnein yeni üyesi baya oyalıyor sizleri. Allah sağlık ve kolaylıklar versin inşAllah. Görüşmek üzere

ceranus' Alıntı:
Artçımız olduğun için ben de sana çok teşekkür ederim..

Zevkle nice etkinlklerde görüşmek ümidiyle

alperkal' Alıntı:
Ayrıca beni sabırla herseferinde "tozluğun çözülmüş" diye uyaran (8-9 olmuştur) artçımıza;

Gördüklerimizi söylüyoruz alper hocam yürürken ilerde bir sorunla karşılaşmayalım diye. Ama bence tozluğundaki bir sorun var bir kontrol ettir derim. Nice etkinlikerde görüşmek üzere.

mezeci_67' Alıntı:
Çok güzel gezi teşekkürler, yağmurdan kaçmayan herşeye rağmen geziyi bitiren ekibe bravo...
Gezinin böyle yağmurlu sulu olması zihinlerde kalması açısından daha çok keyif vermiştir. :-*

Kaçıçak yer yoktu adnan abi onca bakındımda :smiley:
Zihinde kalmak ne kelime her yağmur damlası zihne kazınan harf oldu :smiley:

Bizim fotoğraf makineleri ıslanmasın diye yerinden çıkamadı. Ama durduğu yerdede benim yağmur banyomu kıskanıp nemlenmiş insafsız. Kuru bir şey çıkmadı zaten üstümüzdeki çantalardan ya ıslanmışlar yada nemlenmişler :smiley: ayrı bir tad oldu her şey.

Ne arada yediniz börekleri benim niye haberim olmadı tamam artcıyız ama insan düşünmezmi olmadı olmadı :'(

Teşekkürler Adnan Abicim, etkinlik kazındı zihinlerimize ;D

mezeci_67' Alıntı:

Fotoğrafları yüklemeye başllıyorum, Mehmet ve Alper'in objektifinden kareler, Alper, izninle picasadan açığa alıyorum senin karelerini de :smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

P7050572.jpg

P7050573.jpg

Parkurumuzun google earth üzerinden görüntüsü, yürüdüğümüz mesafe 10.65 km. zirveden itibaren şiddetli yağmur ve dolu altında 2 saatte aracımızın yanına indik..

GoogleEarth_Image.jpg

Vazgeçilmezimsin(Minibüste yazıyor)Trekking :smiley:

Resimlere bakmak yorgunluguma çok iyi geldi,değişik anılarla geçen bir etkinlik olmuş.Hacer ile görüştüğümüzde ıslandık diyordu ama ben bu kadarını tahmin edememiştim ;)

Yeşilin en bol olduğu zamanda Işık Dağındaydık..

Ferdane tahmin etmek çok çok zor, sadece yaşanır emin ol :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR