IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,658
Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları

şimdi turkcelden geldim sizin konuyu araştırdım 3G sistemi oturunca bir çok uygulama gelicek dediler biraz bekleyelim telefonlar garantiden çıkmasın.

Etiketler

Google Maps Türkiye haritasında şimdilik Türkiye için adres yönlendiren GoTo seçeneği yokmuş. Yakın zamanda dahil olacakmış.

Abi bazı yerlerde nokta göstermiyor geniş bi daire olarak bulunduğun alanı gösteriyor alanda büyük bi alan arazide aynı şeyi yaparsa napıcaz ?...

Bide google earth haritaları çok eski güncellemenin bi yolu varmıdır ?

Çok geniş bir alanı göstermesi o an uyduları tam göremediği anlamına gelir. Örneğin evde kolay kolay yakalamaz. GPs cihazlarında da durum aynı..

Hımm anladım uğur abi ama bunu arabadada yaptı bikaç kere şimdi teknede kullanmayı düşünüyorum acaba ne olucak :smiley: İphone yetkilileri aramasın polisi herif denize düştü diye :smiley:

Navigasyon ekranındayken yatay duruma getirdiğinde navigasyon yatay olmuyor. Parmaklarınla ekrana dokunup (tam ortadan dışa doğru 2-3 parmağınla) ekran büyüyor ve zemine yakın gidiyorsun. (Eğer senin dediğini doğru anlamışsam :smiley: )

yok abi ben navigasyonu açtığımda yukardaki 2 satırı ve aşşağıdaki 1 satırı kaybetmek istiyorum hani başlangıç bitiş vs yazıyo ya yukarda ki satırlarda aşşağıdada ara ve yol tarifi yazıları ... Tam ekran dediğim o

bide ben ekranın kararmasını ve bisüre sonra kapanmasını istemiyorum mesela açıcam gps i koyucam arabada bi yere takip ede ede gidicem

son olarakta bu uydu fotolarını sonuçta turkcell üzerinden internete bağlanarak indiriyo bulunduğumuz alanda turkcell yoksa ozaman göremiyecekmiyiz !

Ayarlar bölümünden kapanısı ayarlayabilirsin Asla secenegi sen üstteki tusa basana kadar ekrani hic kapatmaz. Baz istasyonu yoksa navide yok.

Özellikle deniz icin profosyonel bir cihaz kullanmalısin Gültekin. İz bırakan.

I Phone 3G kullanıcıları, cihazınızı yeni versiyon olan 3.0 işletim sistemine yükseltmeyi unutmayın ;) MMS, Kes / Kopyala / Yapıştır ve daha pek çok yeni özellik
3.0 işletim sistemiyle iPhone 3G ile buluştu.

Bu işletim sistemi ile telefonunuza bir çok özellik daha ilave edilmiş oluyor : http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/

Akılıma hemen gelenler :

MMS özelliği :smiley: ,

Telefonunuzu, USB veya bluetooth ile bilgisayarınıza bağlayarak modem olarak kullanma özelliği,

Safari internet tarayıcısında yatay kullanma özelliğinin aynısı mesaj yazarkende olabiliyor. Bu özellik büyük klavye olarak kolyalık sağlıyor,

Cihazınızdaki tüm kişiler, uygulamalar, müzik, podcast'ler, video, sesli kitaplar, notlar, E-postalar, takvim deki başlıklarda tek tuşla Arama Motoru (spotlight -Arama)

Sesli notlar,

App. store hesapları,

Kes/ Kopyala/ Yapıştır .. Bunlardan bir kaçı..

iphone-promo.jpg

Benım telefonda igo my way kullanıyorm tabıkı garmın gıbı ayrıntılı degıl ama gercekten guzel ve yeterli bır uygulama ayrıca gprsden baglandıgı ıcın ucrette alınmıyor tavsıye ederım harıcı bırsey baglamınıza gerek yok sadece pro. yu yukleyın yeter saygılar....

iyide konuya yazmısınız navigasyon die navigasyon haricvi bir suru sey var garnti dısı bırakıyo normal illegal yukleme ama asıl konuyla ilgili bisi yok nerde navigasyon nasıl kurulucag bunun gibi bi bilgi vermemissiniz ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR