Intercity Trophy II

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VitaEsMorte

Zirve
Mesajlar
2,896
Tepkime Puanı
39
Son yıllarda tüm Avrupa'da giderek popüler hale gelen Trophy organizasyonlarının en zorlu ve uzunlarından biri olan Intercity Trophy bu sene de Trophy konusunda en deneyimli ekip olan Mehmet Becce-Hakan Budak önderliğinde ve Intercity Rent A Car sponsorluğunda 8 - 10 Eylül 2006 tarihlerinde Samanlı Dağları'nda gerçekleştiriliyor.

İstanbul'un hemen yanı başında olmasına rağmen son derece bakir ormanlarla kaplı olan Samanlı Dağları labirent gibi engebeli yapısı ve muhteşem doğası ile Trophy için bulunmaz bir bölge.

Balkan ülkelerinden geniş bir katılımcı kitlesini de ağırlayacak olan Intercity Trophy, 2 araçlık ekiplerin mücadelesine sahne oluyor. Başarı için ekip ruhu en önemli etken.

8 - 9 - 10 Eylül tarihlerinde üç gün süren bu büyük mücadelede ekipler tamamen yol dışında vahşi ormanlarda ve dağlarda yüzlerce kilometre kat ediyorlar. Daha önceden sayısı ve yerini bilmedikleri Check Point noktalarından geçmeleri gerekiyor. Bu noktalara verilen yol notları ile gidiyorlar. Tabii gidebilmek için aşmaları gereken birçok doğal engel var ve yollarını kaybetmeleri de büyük ihtimal.

En az hata puanı ile finişe varan ekip Trophy'nin galibi oluyor.

Tüm Trophy boyunca doğayı korumak birinci kural.

Bu sene de Sapanca Belediyesi ve tüm bölge halkının desteği sürüyor.
 

Etiketler
Ynt: Intercity Trophy II

Sapanca'da düzenlenen İntercity Trophy yarışlarında Yunanistan ekipleri birinci ve üçüncülüğü paylaştı. Türk ekibi ise ikinci oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 4x4 arazi araçlarının katıldığı 'İntercity Trophy 2', 8-9-10 Eylül 2006 tarihlerinde Sapanca Samanlı Dağı mevkiinde gerçekleştirildi. Türk ekibi Fast 2 Furious yarışı ikinci olarak tamamladı. Komşu Yunanistan'dan gelen takımlar Full Trakctıon birinci olurken, Actıon 4x4 de 3. sırada yer aldı. 150 ve 50 km'lik iki etap halinde yapılan yarışlara bu yıl ilk defa Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen ekipler de katıldı. 20 aracın 10 takım halinde mücadele ettiği yarışlarda Türkiye'yi 12 araç 6 takım olarak temsil etti.

SIKI MÜCADELE YAŞANDI
İlk gün sıralama turlarında Yunan Action ekibi birinci oldu. İkinci gün koşulan 150 km'lik dağ parkurunda bazı ekipler araçlarında meydana gelen hasar nedeniyle yarış dışı kaldı. 3. gün yoğun sis ve yağış altında devam edilen yarışlarda seyirci etabından sonra finish noktasına varıldı.
 

Ynt: Intercity Trophy II

Bu yarışa ilişkin program 5 Ekim Perşembe (bugün) İz TV'de de yayınlanacak. Yayın saati 23.30.
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,491
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst