İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,740
Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

bu arkadaşın paylaşımlarını beğeniyor ola bilirsin
ama insanların fikirlerini saygı çerçevesinde eleştirmelisin
burada yorum yazanlar hepsi ne yazdığını ve nasıl yazdığını biliyor
daha üye olalı ne kadar zaman olmuş yazdıklarına bak
TURBO maksutum42 olarak değiştir sen nickini

Etiketler

Maksut haddini aşma istersen. Yada anlayacağın dilden anlatayım ..... maydonoz olma.

acaba kullandığı hapın ismi ne ? herkese bu kadar atar yaptığına göre sağlam bir cesaret hapı olmalı.

Hayret,
Ne kadar kaba ve saygısızsınız
Sokak kabadayısı ağzı ile konuşuyorsunuz

Maksut bey, Turbonun açtığı diğer konuları hiç okudunuzmu baştan aşağıya? Okumadıysanız lütfen bir okuyun ;) Sonra tekrar (seviyeli bi şekilde) eleştirmek isterseniz eleştirin bizleri.

Anka kuşu küllerinden yeniden doğdu dürtünce kış uykusundan uyandı

Evet anlayacağın dilden konuşmayı iyi bilirim. Maksut'un turbo olduğu gün gibi aşikar sayın admin. Bu seviyesizi sistemden discharge etmeseniz lütfen beni çıkarın üyelikten. Elin delisi manyağıyla uğraşamayacağım.

Özleyenler için : http://forum.donanimhaber.com/m_100759105/f_//tm.htm#100771927

Bu turbo.nun üslubu bir zamanlar forumda ersan ayaz diye bir rahatsız var idi üslup aynı o caren fogg.un çocuğuna benziyor

Arkadaşlar ,
Ne kadar acımazsınız, neden insanlara kin duyuyorsunuz. Saldırıyorsunuz.
Bağcı dövmeyi bırakın üzüm yemeğe bakın.
Bu dünya kime kalmış,
İsimleriniz altındaki nicklere , küçük notlara baktığımda sizlerin Atatürkcü, güya aydın insanlar olduğunuz izlemini doğuyor. Ama yaptıklarınıza bakınız . Hasta olduğu belli , birisinin peşine takılmış gidiyorsunuz.Aynı , türk filmlerinde köyün saf delikanlısını –veya delisi diyelim- kovalayan çocuklar gibisiniz.
Ben Turbo olsam ne olacak olmasam ne olacak. Farzedin ki he Turboyum , Lineayım. Ya ben insanım , insan. Size çakma yedekparça, yarık tekerlekmi satmaya kalktım, ananıza bacınıza mı sövdüm, sizinle alaymı ettim.
Siz adam olun , adam.

Sürçü lisan ettiysem özür dilerim. Ama hak ediyorsunuz.
Saygılarıml

Ulu Mevlana dedem ne demiş:

“Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol”

Bu eleman Bülent Koçoğlu olabilir.

IP numarası eşleşiyorda

Eşim öğretmen bazen öğrenciler aileleri yaşanılarlar ile ilgili konuşuruz. Varoşda da lüks semtte de görev yaptı.
Toplumumuz cidden çok yaralı. zeka seviyeleri inanılmaz farklı , algı seviyeleri farklı, beklenmedik insanlarda beklenmedik yaşanmışlıklar çıkıyor.Biraz empati diyorum herkese herkes için.

Atışmamak en güzeli, yanlız olmasa ilgi çekmek için yırtınmaz. Kişiliklere hakaret edilmediği sürece tepki verilmemeli. Hakaretin karşılığı da hakaret olmamalı. Hepiniz saygıdeğer insanlarsınız, verdiğimiz cevaplar kendi seviyemizi gösterir.

Tabii ki bu her sitenin forumun bir amacı var , amacı aşanları şikayet etmek attırmak bir yolu.

Konuyu farklı bir boyuta taşımak istiyorum. Bence ehliyetler en fazla 5 yıllık olmalı ve arac vizelerinden önce psikoteknik herkese mecbur edilmeli.

bir kaç sayfa önce Sakyüz (bilgi birikimini ne sorgularım ne de tarzını) bile şerit değiştirmenin kuralı varmıydı diye sormuştu. bir çoğumuz kuralların yarısını bilmiyoruzdur.
Psikoloji sorununu da üstüne koyunca neden doğum kontrol yöntemlerinde trafik kazalarının ilk sırada olduğu ortaya çıkıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri