İnönü Yaylası Yolu Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezginkopek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,329

Etiketler

Ynt: İnönü Yaylası Yolu (13 Ocak 2008)

gintro' Alıntı:
Alper sağolasın. Skyteam'le fazla hoplayıp zıplamayın :smiley:

baya bi hoplayıp zıplıyoruz abi.
senin şu4 çekeri bi teste tabi tutalım bakalım cj 7 nin girdigi yerlere girebilecekmi :smiley:

__ C J 7 __' Alıntı:
Murat abi ben teste hazırım ;D
kemerburgazda güzel yerler var abi
bi gün bekleriz bizim mekanımıza
gide gele oralı olduk artık :D

Sezgin teşekkürler. Gezilerinizi izliyorum. O yakaya geçersem başta Alper olmak üzere sizleri mutlaka haberdar ederim.

Merhaba,
Gezi resimleri çok güzel. Biz de geçen hafta arkadaşla Aytepe'ye çıktık. Gerçi amaç daha önce offroad yarışları yapılmış bir yaylaya çıkmaktı ama kendimizi tepede bulduk. Aytepe'de bir kulube var, orada arabaları park edip trekking olayına girdik. Çok keyifliydi. Biz de iki araba sabah 7 gibi yola çıkıyoruz genelde bu tarz gezilerde. Zaten 11 çıkılırsa gezinin keyfi olmuyor. Sabah erkenden trafik pek olmadan gezilecek yerlere ulaşmak mükemmel.

Büyük bir ihtimalle siz de bizimle aynı yerlere çıkmışsınızdır. Birkaç resim paylaşmak istedim...

DSC01403.jpg

DSC01366.jpg

DSC01395.jpg

DSC01387.jpg

Ynt: İnönü Yaylası Yolu_Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)

Herkse slm,
Gezileriniz çok eğlenceli geçmiş gibi görünüyor.Bu tarz gezileri haber verirseniz bende katılmak isterim.
Hafif offroad daha sonra yürüyüş olan programlarınız da görüşmek dileğiyle.

Ynt: İnönü Yaylası Yolu_Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)

texan aynı yerlere gitmişiz. Biz o resim çektiğiniz fotodan daha ileri gittik ancak geri dönmek zorunda kaldık. Aslında Pamukova Hseyinli köyünden parkur daha kolay olabilir bu mevsimde denemek lazım.

oktay' Alıntı:
Herkse slm,
Gezileriniz çok eğlenceli geçmiş gibi görünüyor.Bu tarz gezileri haber verirseniz bende katılmak isterim.
Hafif offroad daha sonra yürüyüş olan programlarınız da görüşmek dileğiyle.

oktay elbette haber veririm. Ancak benim geziler zaman zaman çok plansız olabiliyor. Cuma günü iş için Bursa'daydım. Sonra bastım gittim Kazdağlarına..Şİmdi geldim :smiley: Planlı gezileri buradan duyuracağım.

Ynt: İnönü Yaylası Yolu Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)

BURALARI FAZLA BİLMEYENLERE SÖYLERİM, BANA ULASIN DAHA İLGİNÇ YERLERE GÖTÜREBİLİRİM.

Ynt: İnönü Yaylası Yolu Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)

Murat merhaba, Biblo'yu görünce içim açıldı gerçekten, ne güzel bir yürüyüş yapmışsınız öyle, 17 Ocakta Gezenbilir Ankara'ya geliyor, Biblo ile birlikte gelsenize sizde çok sevinirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.