vincimiz var tabi meslek sırrı dermişim o resmin olduğu yerden yola taşlar ağaçlar koyarak indik çok dikti araç sadece frenle zor duruyordu ağaç ve odunların sayesinde jeep ve pajero indi toyota normal yoldan indi ve çok şşükür bişey olmadı son anda durdu araç çamurdan dolayı dik yerin bitiminde kaydı araçRedlinE' Alıntı:Vinçsiz iyi ceserat valla pejeroya birşey olmadi inşallah
evet vinç yok iman kuvvetiyle çekiyoruz dikkat ederseniz toyotayı çektiğimiz resimde arkadaşın durduğu yerde tam önünde vinç var yani bizim vincimiz seyyar cır cır vinç rahatlıkla araçları battığı yerden alabiliyoruzmgtan' Alıntı:resimler çok güzel ama kafama takılan ;gördügüm kadarıyla hiç bir araçta vinç yokken siz toyatayı yedeklemiş gibi görünüyor ipin öbür ucunda traktörmü var yoksa nedir mantık ;D ;D ;D
tşk ederiz efendim resimleri incelediğiniz için ben tşk ederim saygılarhasanfb' Alıntı:Sınıları zorlamışsınız....
Emeğinize sağlık..
selam evet kar yok pek fakat eridi aslında rakım 1300 fakat tepelerde kar var ve ara yollarda ara ara kar var aklıma gelmedi resim çekmek kardanda yürüdük yani geçen hafta daha çoktu kar bir haftada erimiş bu arada bu resimlerdeki yerler kırkpınar yaylası paşaçayır yaylası yani mezit tarafında değil daha uludağ tarafına yakın bu pazar aktivitemiz var keles sorgunda kocayayla bursa offroad kulübü ve inegöl ekibi baya kalabalık olıcaz gelmek isterseniz davet ediyorum inegöle gelin burdan beraber geçeriz selamlar saygılarendüstri' Alıntı:selam arkadaşlar .harika gezi olmuş hangi yoldan çıktınız..pek fazla kar yok zirve yapmamışsınız .haberim olsa bende katılmak isterdim(bozüyükte oturuyorum .
evet son anda durdu araç çamurdan dolayı kaydık çok dikti indiğimiz yer fakat dahada yatabilirdi araç yani 35 meyil gösteriyordu araç 45 kadar yolu var tabi 35 az değil zannediyoruz devrilecek araç okadar yan duruyor gerçi araç orda 30 cm daha kaysaydı devirmiştim son anda kurtardık allah kimseye kaza bela vermesin arkadaşlar selamlar saygılarTempus' Alıntı:Pajero direkten dönmüş hakkaten güzel yerlermiş ama eğlenceli bir gezi olmuştur.
evet gerçekten yaşadığımız bölge çoğrafi olarak çok muhteşem videolarımız var fakat direk yükliyemiyorum başka bir site aracılığı ile oluyor bi kez denedim olmadı uğraşmadım birdahatolgameltem' Alıntı:Çok şanslısınız,çok güzel bir bölgede yaşıyorsunuz.Paylaşımlarınız için teşekkürler.Eğer video çekme imkanınız varsa harika olurdu.
upload bulamıyorum bu sitede biraz daha açıklayıcı yazarsanız video işinide çözeriz tşk ederimtolgameltem' Alıntı:Photobucket.com
bu siteden upload bölümünden videonuzu seçin upload bitttikten sonra ımg bölümünü kopyalayıp cevap bölümüne yapıştırın biraz zor görünüyor ama birkaç denemeden sonra yaparsınız.Resimler böyleyse videolar nasıldır,kim bilir