napim kardeşim baktım hava güzel bastım marşa doğru zirveye fakat çıkamadım kar çoktu dolaştım temiz hava aldım döndüm valla siz naptınız bu hafta etkinlik yokmuydu bu arada geçen uğradım yoktun işyerinde kahveler 2 olacak birdahakine ona göreörnek1' Alıntı:Ekrem gene vurmuşsun kendini dağlaraaa...
bi proğram olmaz ise katılırım inşallah haberleşirizörnek1' Alıntı:pazar dağda kayaktaydık.28,02,2010 pazar kestel-ümitalan aktivitemiz var beklerim borcumuzu artık orada kahve ile öderiz...
inegölden çok kolaydır gidiş inegöl jandarma komutanlığının önünden devam ediyorsunuz direk yaylaya çıkıyor yol basit yani kime sorsanız gösterir gelmek isterseniz misafir ederiz hiç sorun değil haber vermeniz yeterliob1907' Alıntı:Merhaba,
İnegöl-Boğazova yaylasına nasıl gidiliyor acaba?
Google linki ya da tarif göndermeniz mümkün mü?
Teşekkürler.
adaeada' Alıntı:inegölden çok kolaydır gidiş inegöl jandarma komutanlığının önünden devam ediyorsunuz direk yaylaya çıkıyor yol basit yani kime sorsanız gösterir gelmek isterseniz misafir ederiz hiç sorun değil haber vermeniz yeterli
kocaali' Alıntı:http://www.bogazova.com/nasl-gidilir.html google-earth üzerinden gösteriyor..
yaylaya ulaşır ulaşmaz sol tarafta güveçte alabalık yapan bir yer var, mutlaka uğrayın derim... hem odun sobasında iliklerinize kadar ısınırsınız, hem de nefis alabalığın tadını çıkartırsınız.. geçtiğimiz cumartesi ani bir kararla binek araçla sırf alabalık yemek için Bursa'dan kalkıp gittim, kesinlikle değer..