ilker oto mekanik

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MopaR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,720

MopaR

Ana Kamp
Mesajlar
20
Tepkime Puanı
0
20 YILLIK SERVİS TECRÜBESİ...

ÇOK UYGUN FİYAT!

ARABANIZI SERVİSE GÖTÜRMEDEN ÖNCE İLKER USTAYA GİTMESENİZ BİLE Bİ ARAYIN KONUŞUN DERİM.
0536 460 56 49
 

Etiketler


Ynt: ilker oto mekanik

şaşmaz 1, cadde 22, sokak ilker oto mekanik (jeep life) no:26

İLKER BAYSAL
 

Ynt: ilker oto mekanik

İlker Ustayla tanıştım, sanzuman ve direksiyon kutusu sorunlarımı kısa zamanda cozdu...tesekkur ediyorum..
 



Kesinlikle Şaşmaz'daki Jeep Life İlker ustayı tavsiye etmiyorum. Pazarlık yapmadan sakın ola aracınızı vermeyin, ha illa verecekseniz herşeyi kuruşu kuruşuna hesaplatın, yazılı olarak el sıkışın ve aracınızı öyle verin.. Bugün alt takım (rotbaşları, z rotları, disk ve balata) değişimi ve 10 bin bakıımına sadece işçilik için (parça hariç) 2500TL istedi. Çok para değil mi dedim "normalde parça fiyatının yarısı alınır" dedi adam, hatta "Şaşmaz'da çoğu dükkan euro bazlı saat ücreti alıyor" dedi. Allah sizi ıslat etsin dedim çıktım. Kesinlikle önermiyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,197
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst