Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel bir gezi olmuş ama o tilki beni çok şaşırttı, hayatımda bir kez tilkiyle karşılaştım çok fena kaçıyordu fotoğrafımı çekebilmek için peşinden koşarken belli belirsiz kareye yerleştirebildim bilmiyorum belki bizim buraların tilkileri pek insan görmediğinden olacak yada oralarınki daha sıcak kanlı foroğrafı paylaşıyorum tilkiyi görmek belki sizin için biraz zor olacak(kahve çekirdekleri içindeki insan yüzünü bulmak gibi sanki)
Evet buldum Rehber arkadaşımız da şaşırmıştı özellikle yemek vermememiz konusunda uyarıda bulundu. İnsanlar yemek verdikçe doğal yaşamlarından kopup insanlara daha çok yaklaşıyorlarmış. Bu habitat açısından iyi olmuyormuş ...
Evet buldum Rehber arkadaşımız da şaşırmıştı özellikle yemek vermememiz konusunda uyarıda bulundu. İnsanlar yemek verdikçe doğal yaşamlarından kopup insanlara daha çok yaklaşıyorlarmış. Bu habitat açısından iyi olmuyormuş ...