İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan irfan57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,601
Ben bile heveslendim valla ama böyle gezileri çocuklarımla yapabilirmiyim bilmiyorum 5 yaşında 2 oğlum var

Siteyi inceliyorum şu an herhalde baya eğlenceli geziler var burada

LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İrfan bey merhaba.Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.Karavanın günlük kirası kaç Euro idi ?

Iste o endiseyi gidermek icin kiraladim ben karavani. Yasayip görmelisiniz. O zaman kesinlikle endiselenmenize gerek olmasigini görürsünüz. Ben iki hafta sonra hem kisa bir modelini denemek hemde torunlari gezdirmek maksatli (ikiside 7 yasinda) 3 günlük birdaha kiralamak istiyorum.

İrfan bey merhaba.Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.Karavanın günlük kirası kaç Euro idi ?
Bende takip ettiginiz icin tesekkür ederim. Bu siralar sezon disi oldugu icin günlük 90 Euro dan kiraladim.
Ayrica 140 Euroda servis hizmeti ve 1 tüp icin aldilar.

Süper valla böyle dede sevilmezmi

LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paylaşım icin teşekkürler. Güzel bir konu elinize emeğinize saglık kareler icin teşekkürler.
ins herkes gönlüne göre hayal ettiklerini yasar.

İrfan bey paylaşımlarınız için teşekkürler.
Paylaştığınız güzergahlar gezi kitaplarında yer almayan güzel kasabalar ve manzaralarla dolu, nasip olursa aynı güzergahı bende keşfetmek isterim.

Sizden ricam konakladığınız yerlerin konumu veya kordinatlarınıda yazabilirseniz ileride aynı rotayı kullanmak isteyen bizler için yararlı olur.

Saygılar

Son düzenleme:

İrfan bey bilgilendirmeniz için teşekkürler,

Camper Contact programını bende kullanıyorum, Nisan 2017 de başladığım ve 89 gün süren gezide bende çok yararlandım ama bazı talihsizliklerde yaşadım.

Aşağıda ekran görüntüsü olan Roma'daki kamp alanını Camper Contact dan bulduk
30 NİSAN 2017 sabah 09:00 civarında aşağıdaki alana vardık, çevre güzel hemen karşımızda büyük bir Carrefour magazası ve yanında alışveriş magazaları mevcut. önünde ve yan tarafında iki ayrı güzergah için otobüs durağı var. geniş bir park alanı ve etrafta 8 katlı binalardan oluşan yerleşim yeri. metro istasyonu 500 metre ileride hemen iki blok ötede bölgenin jandarma karakolu mevcut. Park alanının bir köşesinde sürekli akan içilebilir çeşme mevcut. Oh ne ala güzel bir yermiş diyip park edip kahvaltı yaptıktan sonra metroya yürüyüp Roma merkeze gittik, Akşam 20:00 civarında karavanımıza döndüğümüzde araca girilmiş içerisinde dikkatle çalışılıp elektronik ne varsa hatta TV yi yerinden söküp götürmüşler,
Bu alan konusunda karavancı arkadaşları uyarmış olayım.

Üuücü bir durum yasamışsınız. Çok geçmis olsun. Maalesef bazı ülkeler bu hususta sıkıntılı. Benimde yıllar önce Paris'te Eyfel kulesinin yanından arabamı çalmışlardı.

Son düzenleme:

İtalya demek hırsızlık demek! hele ki Roma...
İrfan bey çok güzel anlatmışsınız, ilk deneyiminizden zevk almanız çok önemli, Bundan sonra da keyifli gezi yazılarınızı okumak dileğiyle, teşekkür ediyorum