İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emresafak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,614
Ynt: İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ?

yorum yok.... :eek:

bir yerde yazmistim gercekleri....

dunyadaki bulunan bir cok askeri ordu landy'nin zayif noktalarindan usanip G'ye dondu. bu bir cok seyi aciklar. kanada askeri zirhli G sesisine dondu landy'den neden mi.....? icindeki yolcunun can guvenligi icin [ bunu aciklarken tabii ki kiniyorum bu kopeklerin irak'a gimesini!!]

ingilizlerin landy hakkinda sakalari meshur ;D

ingilizler landy icinde semsiye acarmis.....! ilginc olan bu degil, ilginc olan yagmur durdugu halde bunlarin semsiyeler halen daha acik... ;D ;D ;D

saka yani, allah herkese gonlundeki 4x4'u nasip etsin.

Etiketler

mogzilla' Alıntı:
Kızdığımı nereden çıkarıyorsunuz ?
Beni tanıyormusunuz ? Hiç gördünüz mü ?
Sadece hiç alakasız bu iki markayı hangi teknik bilgilere dayanarak bir araya getirmenize şaşırdım o kadar.

Dere Çakılı diyorum, yuvarlak olur diyorum başkada bişey demiyorum ;D

Şaka bir yana daha altına eğilip bakmadım içi Defendere çok benzemiyor, ama ilk bakıştaki köşeli yapı , ön çamurluk ve ön kaputta bir andırma var. hangisi hangisine benziyor? bilemiyorum.

Nadir abinin avantarı ilk gördüğümde Defender aldı zannetmiştim, 2 saniye sonra G olduğunu farkettim bu biraz yaşlılıktanda olabilir ;D

hus55' Alıntı:
yorum yok.... :eek:

bir yerde yazmistim gercekleri....

dunyadaki bulunan bir cok askeri ordu landy'nin zayif noktalarindan usanip G'ye dondu. bu bir cok seyi aciklar. kanada askeri zirhli G sesisine dondu landy'den neden mi.....? icindeki yolcunun can guvenligi icin [ bunu aciklarken tabii ki kiniyorum bu kopeklerin irak'a gimesini!!]

ingilizlerin landy hakkinda sakalari meshur ;D

ingilizler landy icinde semsiye acarmis.....! ilginc olan bu degil, ilginc olan yagmur durdugu halde bunlarin semsiyeler halen daha acik... ;D ;D ;D

saka yani, allah herkese gonlundeki 4x4'u nasip etsin.

ohooo ben sana bir liste yapayım Landrover şakalarından 3 - 4 yüz adet var, Hatta bir tanesi şöyle;

Landrover shipleri aracını Düzemi yokuşamı parkedeceğini bilemezmiş, Düze koysa ya marş basmazsa, yokuşa koysa ya el freni tutmazsa diye ikilemde kalırmış.

Bu şakayı okuduktan sonra Nadir abinin açtığı bir konu vardı MOG bir gezi sabahı nane yapmıştı marş basmamıştı, aklıma bu geldi. ;D ;D

Bunların biri ikisi değil hepsi birbirine benziyor. ;D

Yavuz abi zaten ortalamaya vurursak en genci 10 yaşında arabalarla uğraşıyoruz bu yolda.Yağ damlatır hararet yapar kol çıkartır(!) kırar koparır parçalar bunlar normal olaylar bizim için ;D
Ama gel gelelim böyle bir benzetme yapılırsa normal olarak yadırgar insan, hani düzeltelim desek neresi doğru ki :smiley:
Range'in makinası Ford bloğu, hadi o zaman diyelim ki Range alacağıma Bronco alsaydım keşke, en nihayetinde aynı arabalar o da köşeli dikdörtgen farlı falan.Hem havalı süspansiyon derdi de yok ;D

mogzilla ceyar' Alıntı:
Yavuz abi zaten ortalamaya vurursak en genci 10 yaşında arabalarla uğraşıyoruz bu yolda.Yağ damlatır hararet yapar kol çıkartır(!) kırar koparır parçalar bunlar normal olaylar bizim için ;D
Ama gel gelelim böyle bir benzetme yapılırsa normal olarak yadırgar insan, hani düzeltelim desek neresi doğru ki :smiley:
Range'in makinası Ford bloğu, hadi o zaman diyelim ki Range alacağıma Bronco alsaydım keşke, en nihayetinde aynı arabalar o da köşeli dikdörtgen farlı falan.Hem havalı süspansiyon derdi de yok ;D

;D ;D

Rangie nasıl gidiyor? memnunmusun? havalıları ileride helezonla değiştirirsin koç gibi olur.

Selamlar

G serisini kamuoyu Hülya Avşar ile tanımıştı. En baba jipin 2 katı fiyatı vardı o zamanlar. Onun içindir ki Nadir abi aldığı aracın yaşına rağmen bi ton para vermiştir.
Ucuzdur vardır illeti ( CJ ;D ) , pahalıdır vardır kerameti ;)

Yavuz Range bende zaten.Ceyar askeriye kepçesi gbi cezalı. ;D
Merak etme dediğin proje gündemde.Satışa çıkarttım krizde ilgilenen yok.
Bende vazgeçtim.Şimdi intikam zamanı.
Önce havasını alıcam onun. :D

Yok be abi.Beni Koç ya da Sabancı ile karıştırıyor.Sırtımda benzin tenekesi ile geziyorum. ;D
Oğlum dedim , şu okuldan babası benzinlik sahibi bir kız bul da ; sen de kurtul , ben de kurtulayım. :D
Bu arada başlığın da içine ettik valla.Uğurcuğum sana tam yetki , istediğin yerden silebilrsin.

discovery-V8' Alıntı:
Volkan avantarında öndeki MKG nin aracı, arkadan vinçleyen minikte benimki ;D

Biliyorum.Sizin bi gezinizden ç(alıntı) o fotolar =)
Koydum avatar a ama sizin için bi sakıncası yoktur umarım.
Ben bu gezinin fotolarına videolarına baktıktan sonra acayip bir ikileme düştüm.
birincisi içimde bulunan defender közü canlandı.Defender bu kadar güzel yapılabiliyormuş demekki dış görünüm olarak.Boya kalitesi mükemmel.O renk araca da yakışmış.Mükemmel.İçine bi roll cage atıcaksın döşemeyi ve koltukları yeniliceksin o defender tadından yenmez.Bir de bende büyük bagajlı araba takıntısı var :smiley: defender tam benlik diye düşünüyorum.
Öte yandan baktım disco bu kadarmı mükemmeldi ben mi kördüm yoksa defender'ın turuncusu ve disco'nun gri renk kombinasyonumu beni bu kadar etkiledi?Bir de disco'nun dış görünümü de çok hoşuma gidiyor.Ee yeni model defy'ye göre.Söylediğim gibi bagaj takıntısı var ama bunu bagajı defender a göre daha küçük.Ama özellik ve konfor bakımından defender'a göre daha cezbedici.
bu ikilem yetmezmiş gibi bir de Nadir abi'miz sağolsun bana da unimog virüsü bulaştı :smiley: Mükemmel bir şey.Yani yüksek olması var off-road bu diyorum görünce.Tek kabinlisine alacaksın onun.Kamyonet takıntısı da var.Arkasını kapatıcaksın brandayla öne takıcaksın kar küreyiciyi Kar turları.of offff.Kanım nasıl kaynıyor bilemezsiniz :smiley: Şu anda başak bir şey düşünemiyorum bu üçlemden başka.Ama bütçede en fazla niva'ya yetiyor.Bana bunların eksileriyle artılarıyla bir açıklığa kavuşturabilirmsiiniz.Kaç kere konu açtım fazla ilgi bulamadım.Lütfen bi yarım. Help me ! :smiley:

mogzilla' Alıntı:
Yok be abi.Beni Koç ya da Sabancı ile karıştırıyor.Sırtımda benzin tenekesi ile geziyorum. ;D
Oğlum dedim , şu okuldan babası benzinlik sahibi bir kız bul da ; sen de kurtul , ben de kurtulayım. :D
Bu arada başlığın da içine ettik valla.Uğurcuğum sana tam yetki , istediğin yerden silebilrsin.

;D LPG lazım ama gençler pek sevmiyor galiba lpg yi.

Volk' Alıntı:
Biliyorum.Sizin bi gezinizden ç(alıntı) o fotolar =)
Koydum avatar a ama sizin için bi sakıncası yoktur umarım.
Ben bu gezinin fotolarına videolarına baktıktan sonra acayip bir ikileme düştüm.
birincisi içimde bulunan defender közü canlandı.Defender bu kadar güzel yapılabiliyormuş demekki dış görünüm olarak.Boya kalitesi mükemmel.O renk araca da yakışmış.Mükemmel.İçine bi roll cage atıcaksın döşemeyi ve koltukları yeniliceksin o defender tadından yenmez.Bir de bende büyük bagajlı araba takıntısı var :smiley: defender tam benlik diye düşünüyorum.
Öte yandan baktım disco bu kadarmı mükemmeldi ben mi kördüm yoksa defender'ın turuncusu ve disco'nun gri renk kombinasyonumu beni bu kadar etkiledi?Bir de disco'nun dış görünümü de çok hoşuma gidiyor.Ee yeni model defy'ye göre.Söylediğim gibi bagaj takıntısı var ama bunu bagajı defender a göre daha küçük.Ama özellik ve konfor bakımından defender'a göre daha cezbedici.
bu ikilem yetmezmiş gibi bir de Nadir abi'miz sağolsun bana da unimog virüsü bulaştı :smiley: Mükemmel bir şey.Yani yüksek olması var off-road bu diyorum görünce.Tek kabinlisine alacaksın onun.Kamyonet takıntısı da var.Arkasını kapatıcaksın brandayla öne takıcaksın kar küreyiciyi Kar turları.of offff.Kanım nasıl kaynıyor bilemezsiniz :smiley: Şu anda başak bir şey düşünemiyorum bu üçlemden başka.Ama bütçede en fazla niva'ya yetiyor.Bana bunların eksileriyle artılarıyla bir açıklığa kavuşturabilirmsiiniz.Kaç kere konu açtım fazla ilgi bulamadım.Lütfen bi yarım. Help me ! :smiley:

Bence hiç bir mahsuru yok. MKG nin Defenderi tek kelimeyle Türkiyedeki sayılı Defenderler dan, Cıvatasaına kadar orjinal takıldı ama maliyetini sorma ;D çift klima, çift winç, çift kilit, webasto, derin dondurucu, uydu telefonu say say bitmez, ama gece karar verir sabah kalkar 1000 km yol yapar arazinin kralına girer geri döner. o derece yani, arada ARB air lockerleri hortum patlatır ;D başka problem çıkarmaz.

Teşekkür ederim yorum için ama yani bu araçların artıları eksileri karşılaştırmasını yapabilirmisiniz

yunus bager' Alıntı:
G serisi mercedes almaktansa defender almak daha mantıklıdır çünk aralarında pek fazla bir fark yoktur tamamen defenderden kopya edilerek yapılmiş

yunus sana pei diyorum başka bişey demiyorum ;D

mogzilla' Alıntı:
G' yi de defenderle bir tutmak ancak bu foruma nasip olabilir.
Unimogu da discodan üretmişler zaten.

nadir abi yunus dostum için landın kutsal değeri vardır. ;D herşey ondan esinlenilmiş ve o herşeyden üstüdür ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

SON MESAJLAR