medford
"be a traveller, not a tourist"
Genelde çok seyahat eden biriyim fakat seyahatlerimi daha çok motorlu taşıtlarla yapan biriydim fakat geçen hafta forumda gezerken bisiklet başlığı dikkatimi çekti okudukça bisiklet alıp bi yerlere gitme konusunda gaza geldim ancak on yıldır bisiklet kullanmamış ve yıllar önce kullandığı zamanlarda da mahalle arasında gezmekten öteye gitmemiş biri olarak bu konuda çok fransızdım biraz araştırma yapınca bisiklet dünyasının çok geniş ve muazzam olduğunu gördüm bisiklet fiyatları çok geniş bir yelpazedeydi iyi bir bisiklet inanılmaz fiyatlara ulaşıyordu neyse fazla uzatmayım dün bir grosmarketten kendime 300 tl lik uygun bir bisiklet aldım ancak evden marketin uzaklıgı 30 km idi yogun trafikte 3 saat bisiklet sürüp eve geldiğimde acaip yorulmuştum bacaklarım zor tutuyordu. Bu işe gönül vermiş nispeten profesyonel arkadaşları gerçekten takdir ettim o yoğun ankara trafiğinde bisiklet sürmek gerçekten çok zordu ancak inanılmaz keyifliydi.
Bugünde bisikletimle ilk gezime çıktım ankarada harikalar diyarına gittim ankaraya yaklaşık 30 km uzaklıkta sincan ilçesi yakınlarında büyükşehir belediyesinin yaptırdığı bi rekrasyon alanı muazzam büyüklükte ve bu günün pazar olmasında dolayı çok kalabalıktı şu anda eve yeni geldim inanılmaz yorgunum ama fotografları sizlere paylaşmak istedim
herkese ii akşamlar
Bugünde bisikletimle ilk gezime çıktım ankarada harikalar diyarına gittim ankaraya yaklaşık 30 km uzaklıkta sincan ilçesi yakınlarında büyükşehir belediyesinin yaptırdığı bi rekrasyon alanı muazzam büyüklükte ve bu günün pazar olmasında dolayı çok kalabalıktı şu anda eve yeni geldim inanılmaz yorgunum ama fotografları sizlere paylaşmak istedim
herkese ii akşamlar