İlk Aracım Cj5 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arsenikli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,906
Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel

Yağlı tip filtre var benim aracda onu söküp normal kuru filtre koysam ne olur _? açık hava filtresi tarzında

enjektörleri söktürüp nasıl temizlik veya bakım yapıyorlar orasını anlamadım doğrusu... Yarın enjektörlerde çok fazla işeme var değiştirmek lazım dediler dersen hiç şaşırmam. Sakın fahiş fiyatlara enjektör takımı alma derim. Üst model dizel motorların hepsinde kuru filtre var uydurabilirsen olur neden olmasın ama uğraştırır... ama açık hava filtresi tavsiye etmem. ayrıca bence koymayı düşündüğün kuru filtrede mutlaka ön filtre olsun...

benim bmc olan jeep de bunlar vardıı güzel de lastikti sıfır almış bi arkaş ondan aldım

bafralı55_jc5' Alıntı:
benim bmc olan jeep de bunlar vardıı güzel de lastikti sıfır almış bi arkaş ondan aldım
15 jantt iyiidirrr 15 bakk eger lastik düşünürsen elim de 15 var satılıkkk215-75-15

Abim bende tam olarak bilemiyorum temizlik ve bakım dediler, işi birazdaha öğrenmeden araştırmadan bişey yaptırmıycam merak etme yardımcı olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum

Bafralı abi isim neydi _? yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim nasıl temin edebilirim bunları ve maliyeti ne olur acaba _?

arsenikli' Alıntı:
Bafralı abi isim neydi _? yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim nasıl temin edebilirim bunları ve maliyeti ne olur acaba _?
adım ismail jeepi ben kasım ayında aldım aldıgım da üzerindeydi bunlar sahibi yeni almış bunları fakat ben 33 lastik alıcagım için satıyorumm maliyetii ilana 600 yazdım da 4 dünü 500 e vericem
ismail kurt:05445623498 telden ulaşabilirsin.

Geçtiğimiz pazar günü aracımı kuru yağcıya götürüp komple yağlattım

Arka koltuklar deri kaplandi geldi onleri sokemedim bi turlu vidalar paslanmis siprial ila kesmem lazim vakit bulamadim tek basima calisiyorum bu yuzden sadece aksamlari ugrasabiliyorum vakit buldukca koltuklarin resimlerini bi kac gune atarim

Hayırlı olsun güle güle kullanın , aracın max yaptığı hız kaç km acaba ?