İlginç Kazalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,240
Ynt: İlginç Kazalar

768605.jpg

768606.jpg

768607.jpg

İstanbul Küçükköy'de freni boşalan kamyon bir otomobili altına alarak hurdaya çevirdi.

Kamyon hemen altta bulunan parka girmekten son anda asılı kaldı. İnanılmaz kazada Hatice Şahin isimli bir kadın da ağır yaralandı.

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanb-6.jpg

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanb-5.jpg

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanb-4.jpg

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanb-3.jpg

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanb-2.jpg

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanb-1.jpg

LiveImages5CFoto20Haber5CDDstanbuld.jpg

resımler efsanevi güzel ya
bizimde böle bi vinç devrilmişti bikere ama reimleri yok malesef
paylaşım için teşekkürler

Dünyanın en ilginç otomobil kazalarının yaşandığı kareleri sizlerle paylaşmak istedim. gerçi benim hayatım mesleğim gereği bu gibi kazalar ile içiçe geçti. bunlar gibi belkide daha beterlerini bile onardım ,hatta erimeye gidecekleri bile yeniden hayata kazandırdım. artık evime inzivaya çekilip , bunlara buradan yani netten bakıp sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. bazı resimlere bakıp bu kaza nasıl olur demeyin akla hayale gelmeyecek anlar, saniyeler yaşanabliniyor.
Her yerden duyuyor işitiyorsunuz ama bir kezde ben söyliyeyim : lütfen canınızı ve çok değerli varlıklarınızı seviyor iseniz lütfen emniyet kemerinizi takınız.
Emniyet kemeri takmamak ölümü kendimize yakıştıramadığımızdan dır. bunun başka bir sebebi yoktur 40 yıla yakın bir süredir çoook arabaların ön camından ne insanların saçları topladık. bu konuda en manidar haber ise CHP li bir milletvekilinin aracının sağ ön koltuğunda uyumakta olan oğlunun sadece 15 dakika önce rahatsız olmasın diye emniyet kemerini çözdükten sonra yaşadığı trafik kazası sebebi ile oğlunu kaybetmesidir.
Ünlü ünsüz bir çok kişilerin araçlarını onardım sonuç hep aynı ve hiç biri bana ben gittim arabayı çarptım demedi bir kaç kişi haricinde.hep geldiler bana çarptılar ifadesini yıllarca dinledim.
Ayrıca şuan bütün dünyanın da artık dikkatini üzerine çektiği alkol kazaların yaşanmasında başrol oynamaya devam ediyor. ve çok para kazandığım müşterilerimin alkol kullananlar olduğunu buradan söyliyebilirim.
Nasılsa benim buraya üye olduğumu bilmiyorlar. :D :D

hepinize kazasız ,belasız, keyifli seyir ve sürüşler temennilerimle. hadi ibret gözü ile hep birlikte izleyelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR