Ynt: İlginç Kazalar
Dünyanın en ilginç otomobil kazalarının yaşandığı kareleri sizlerle paylaşmak istedim. gerçi benim hayatım mesleğim gereği bu gibi kazalar ile içiçe geçti. bunlar gibi belkide daha beterlerini bile onardım ,hatta erimeye gidecekleri bile yeniden hayata kazandırdım. artık evime inzivaya çekilip , bunlara buradan yani netten bakıp sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. bazı resimlere bakıp bu kaza nasıl olur demeyin akla hayale gelmeyecek anlar, saniyeler yaşanabliniyor.
Her yerden duyuyor işitiyorsunuz ama bir kezde ben söyliyeyim : lütfen canınızı ve çok değerli varlıklarınızı seviyor iseniz lütfen emniyet kemerinizi takınız.
Emniyet kemeri takmamak ölümü kendimize yakıştıramadığımızdan dır. bunun başka bir sebebi yoktur 40 yıla yakın bir süredir çoook arabaların ön camından ne insanların saçları topladık. bu konuda en manidar haber ise CHP li bir milletvekilinin aracının sağ ön koltuğunda uyumakta olan oğlunun sadece 15 dakika önce rahatsız olmasın diye emniyet kemerini çözdükten sonra yaşadığı trafik kazası sebebi ile oğlunu kaybetmesidir.
Ünlü ünsüz bir çok kişilerin araçlarını onardım sonuç hep aynı ve hiç biri bana ben gittim arabayı çarptım demedi bir kaç kişi haricinde.hep geldiler bana çarptılar ifadesini yıllarca dinledim.
Ayrıca şuan bütün dünyanın da artık dikkatini üzerine çektiği alkol kazaların yaşanmasında başrol oynamaya devam ediyor. ve çok para kazandığım müşterilerimin alkol kullananlar olduğunu buradan söyliyebilirim.
Nasılsa benim buraya üye olduğumu bilmiyorlar.
hepinize kazasız ,belasız, keyifli seyir ve sürüşler temennilerimle. hadi ibret gözü ile hep birlikte izleyelim