İlginç Bir Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,069

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
markasını ve modelini ogrenemedim ama....
birleşik arap emirlikleri ordusunda kullanıldıgını ogrendim
Tank_truck_army_recognition_IDEX_2005_01.jpg

Etiketler

Ynt: İlginç Bir Araç

Evet aracın markası Volat'mış
Sovyet Rusya zamanında füze taşımak için kullanılmıştı. sovyet rusya rakibi amerikanın aksine elinde bulundurdugu nukleer fuzeleri sürekli yer değiştirtiyordu yani nukleer fuzeler bu araclar yardımıyda rusya içlerinde surekli yer degiştirmekteydi. bu işlem hiçte kolay bir uygulama degildi kimi zaman zorlu nehirler kimi zaman ormanlar geçilmesi gerekiyordu. ruslar bu araclarla bunu basardılar

SAVAŞLAR VE ONA HARCANAN PARALAR.
BENCE ÇOK SAÇMA YATIRIMLAR....
BUNLARA HARCANAN PARALARLA KAÇ HAYAT KURTARILABİLİRDİ TARTIŞILIR AMA ARAÇ TAM ANLAMIYLA MÜKEMMEL AMACI HARİÇ

58819735zj3pj9.jpg

ya bunlar bizim 40 ayakların rus versiyonu. Yasak gelmese bizimkiler 60 ayak bile yapardı. ;D

değişik bir volata da ben rast geldim.
ayrıca 4WD nin dediği gibi daha önceki yıllarda gündemi ve borsaları o taşınan füzeler etkiliyor değiştiriyordu ABD ben 5 başlık taktım RUSYA ben 3 başlık söktüm derlerdi hergün gazete manşetleri bu füzeleri yazardı hey gidi günler hey bakalım daha bizi ne günler bekliyor.

20rt8[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR