İLANLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hanesiviran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,853

hanesiviran

Ana Kamp
SN.Yonetıcı
bırakılan satılık.aranıyor.takas vs.vs için ilanlar ilan verenler tarafından takip edilmemekte bir ilan yazıyorlar altına bı tel.no. tamam bı ilan aylarca duruyor nasılsa tel nosu var okuyan arar dıye savsaklıyorlar olmaz kardes olmaz bı ılan verıldımı evet.bırısı buna yanıt yazdımı evet ilan sahibininde buna cevap yazması nezaket icabıdır boyle bırcok ılan var sıtemızde aylar once yazılmıs 10 tane cevap yazılmıs ılan sahıbınden tık yok.buna çozüm istiyorum.
MANİTU SİZİ KORUSUN

Etiketler

Ynt: İLANLAR

şöyle ilan sahibinin hiç yanıt yazmadığı konuları otomatikman silecek bir yazılım kodu olsa.;D

alalım almasına da yazmaya utanıyorum bulamıyoruz şöyle astığı astık kestiği kestik bir babayiğit ya da Enayi.
;D

Mod arkadaşlar kızacak ama çoğu yakından tanıyor sayılır beni.
Şu hastaneden taburcu olalım hele.

Tabii işyerine dönmeye de epey var. Netbook lara mahkum oldum.
Sedat benim eve bir PC ayarlamalı en kısa zamanda.
;D

yapabileceğim bir işse ben gönüllü olurum :smiley:
uygunsuz ilanları moderatör'e bildirmekten bıkmıstım zaten :D kendım duzeltırım en azından :D

n_y_c_b' Alıntı:
yapabileceğim bir işse ben gönüllü olurum :smiley:
uygunsuz ilanları moderatör'e bildirmekten bıkmıstım zaten :D kendım duzeltırım en azından :D

not alınmıştır.

İlanlar bölümüe moderatör yapalım sizi.

Konuyu yine nerelere getirdik Göktuğ.

ben Taha'nın mesajını rapor edeyim diğer mod.larda okusun bu konuyu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR