İlan Panosu ve Diğer Sayfalara Fotoğraf Yüklenemiyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,299

atiladi

Zirve
Yer
İstanbul
İlan panosuna girilen yeni kayıtlarda, fotoğraf eklendiği zaman, uyarı geliyor, uyarı şu; " ekiniz güvenlik kontrolunü geçemedi"...Çözüm?

Etiketler
Ben çözümü buldum, önce yazıları yükleyip sonra, değiştirden revize ederek fotoğraf yüklenebiliyor...
Ama, ilan ve fotoğraf aynı anda yüklenmeye çalışınca Hata veriyor...

atiladi' Alıntı:
Ben çözümü buldum, önce yazıları yükleyip sonra, değiştirden revize ederek fotoğraf yüklenebiliyor...

Aynı anda 2 adet foto yüklemeye kalkınca da hata verdi. Sizin başınıza geldi mi.?

atiladi' Alıntı:
İlan panosuna girilen yeni kayıtlarda, fotoğraf eklendiği zaman, uyarı geliyor, uyarı şu; " ekiniz güvenlik kontrolunü geçemedi"...Çözüm?

Atilla Dostum,
Sorun sade İlan Panosunda değil.Diğer tüm topiklerde de aynı.Uyarıda aynı, Peki ÇÖZÜM ?
Şikayetiniz 21 Şubat tarihli, daha 8 gün geçmiş.Sende çok acelecisin.Elbet birgün forum saatıyla birlikde halledilir, HERHALDE!

Ynt: İlan Panosu ve Diğer Sayfalara Fotoğraf Yüklenemiyor

atiladi' Alıntı:

Olmuyor 18 şubattan bu yana görüntü gönderemiyorum.Yazılar yükleniyor.Fotolar asla."Değiştir"
butonunu bulamadım.Nasıl revize ediyorsun.Lütfen 66 yaşın anlayacağı şekilde açıklayabilirmisin.
selamlar.

atiladi' Alıntı:

Herkese Merhaba,

Bu önerinizi denedim ama olmadı. Hiçbir şekilde, forumda hiçbir konubaşlığına fotoğraf yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığım fotoların boyutları küçük, 72 dpi ve Jpeg formatlılar. Bir tane de olsa, beş tane de olsa hep aynı uyarı çıkıyor.

Uzun süredir, tüm konubaşlıklarına, sadece yazı yazabiliyorum. Hiçbir görsel paylaşamıyorum ( Fotoğraf yüklemek zorunda olduğum, ilan panosu konu başlığımda; sağolsun Murat arkadaşımız (TezzMertek) yardımı ve desteği ile çözülebildi. ).

Sorun hakkında, çözüm bekleyenlerdenim.

Barış

TezzMertek' Alıntı:
Dosya yükleme sitelerinden (www.photobucket.com) IMG kodları kullanarak yüklemek zorunda kaldım fotoğrafları.

Adrese tıkladığımda web sayfasının kullanılmadığını veya başka adrese taşınmış uyarısı veriyor.
Bende olmayan ve dosya ekle tuşu altındaki kutucukda"mavi çerçeve içinde Dosya Seç
Çerceve dışında Dosya seçilmedi yazıyor.Bende bu bölüm yerine dosya eklerken eski konum
GÖZAT la yapılıyor. Ama sonuç negatif oluyor.

İMDAT FORM MODERATÖRLERİ BİR YOL GÖSTERİN ARTIK

Çok özür.

Adresi hatalı yazmışım. Hemen düzeltiyorum.

www.photobucket.com

VisneliEkmekKadayf.jpg

Bende foto yüklemede sorun yok şu an.

Dosya seç ve Dosya seçilemedi yazısı aynı anda görünmesi normal.
Dosya Seç tıklanarak kendi kişisel bilgisayarınızda ki Windows Gezgini ve diğer alt klasörlere ulaşmalı ve dosyanızı seçmeniz gerekmekte.

Deneme amaclı bir resim eklemeye çalışıyorum.

017.JPG

Bende sistem başarıyla çalıştı.

Saygılarımla,

Burak Dirican

TezzMertek' Alıntı:
Bende foto yüklemede sorun yok şu an.

Dosya seç ve Dosya seçilemedi yazısı aynı anda görünmesi normal.
Dosya Seç tıklanarak kendi kişisel bilgisayarınızda ki Windows Gezgini ve diğer alt klasörlere ulaşmalı ve dosyanızı seçmeniz gerekmekte.

Murat Dostum,
Bende dosya seçmeyi hala GÖZAT butonu ile yapılması isteniyor,seçiliyor ama mesaj dönüyor! Şu anda bile ek istersem gözattan dosya seçmem lazım,sonuç başarısız.

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Bu önerinizi denedim ama olmadı. Hiçbir şekilde, forumda hiçbir konubaşlığına fotoğraf yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığım fotoların boyutları küçük, 72 dpi ve Jpeg formatlılar. Bir tane de olsa, beş tane de olsa hep aynı uyarı çıkıyor.
Uzun süredir, tüm konubaşlıklarına, sadece yazı yazabiliyorum. Hiçbir görsel paylaşamıyorum ( Fotoğraf yüklemek zorunda olduğum, ilan panosu konu başlığımda; sağolsun Murat arkadaşımız (TezzMertek) yardımı ve desteği ile çözülebildi. ).
Sorun hakkında, çözüm bekleyenlerdenim.
Barış
[/quote

Barış Dostumuz gibi Ben de ÇÖÖÖZÜÜÜMMMMM Bekleyenlerdenim!

Sİteye foto yüklemeyince görselliği kalmıyor acil yardım foto niye yükleyemiyoruz ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri