atiladi' Alıntı:Ben çözümü buldum, önce yazıları yükleyip sonra, değiştirden revize ederek fotoğraf yüklenebiliyor...
Ama, ilan ve fotoğraf aynı anda yüklenmeye çalışınca Hata veriyor...
atiladi' Alıntı:İlan panosuna girilen yeni kayıtlarda, fotoğraf eklendiği zaman, uyarı geliyor, uyarı şu; " ekiniz güvenlik kontrolunü geçemedi"...Çözüm?
atiladi' Alıntı:Ben çözümü buldum, önce yazıları yükleyip sonra, değiştirden revize ederek fotoğraf yüklenebiliyor...
TezzMertek' Alıntı:Dosya yükleme sitelerinden (www.photobucket.com) IMG kodları kullanarak yüklemek zorunda kaldım fotoğrafları.
TezzMertek' Alıntı:Bende foto yüklemede sorun yok şu an.
Dosya seç ve Dosya seçilemedi yazısı aynı anda görünmesi normal.
Dosya Seç tıklanarak kendi kişisel bilgisayarınızda ki Windows Gezgini ve diğer alt klasörlere ulaşmalı ve dosyanızı seçmeniz gerekmekte.
suyabatmaz' Alıntı:Herkese Merhaba,
Bu önerinizi denedim ama olmadı. Hiçbir şekilde, forumda hiçbir konubaşlığına fotoğraf yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığım fotoların boyutları küçük, 72 dpi ve Jpeg formatlılar. Bir tane de olsa, beş tane de olsa hep aynı uyarı çıkıyor.
Uzun süredir, tüm konubaşlıklarına, sadece yazı yazabiliyorum. Hiçbir görsel paylaşamıyorum ( Fotoğraf yüklemek zorunda olduğum, ilan panosu konu başlığımda; sağolsun Murat arkadaşımız (TezzMertek) yardımı ve desteği ile çözülebildi. ).
Sorun hakkında, çözüm bekleyenlerdenim.
Barış
[/quote
Barış Dostumuz gibi Ben de ÇÖÖÖZÜÜÜMMMMM Bekleyenlerdenim!