Bazı sorulara yanıtları aşağıdaki yazıda vermeye çalıştım:
O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)
sevgiler,
sevgiler,
Bazı sorulara yanıtları aşağıdaki yazıda vermeye çalıştım:
sevgiler,
söylediğiniz gibi, bu bir tercih meselesi. ikisinin de avantaj/dezavantajları var. camper motokaravanlarda hacim dar. alkovenliler bizlere çekme karavanların ferahlığını sunuyor. bazen o hacmin büyüklüğü ise sorun yaratıyor. dağa, bayıra çıktığınızda bir camperin girdiği ağaçlık yerlere çekme karavan ya da alkovenli motokaravanla giremez, örneğin çekme karavanla bozcaada'daki koyların çoğuna ya da uludağ çevresindeki göllerin herhangi birinde suyun yanına inemezsiniz. alın size benim için en büyük dezavantajmerhaba ycakici,
Çekme ya da motokaravan tercihi tamamen yaşam stili ile ilgili bir konu.
Bizim çekme karavanı tercih etme nedenlerimiz:
1) Gittiğimiz noktada aracımızı ayırıp özgürce seyahat edebiliyoruz
2) Çekme karavanlar çok daha geniş ve konforlu yaşam alanı sağlarlar
3) Vergi vs. açısından ekstra bir maliyeti yok.
Çekme karavanla ilgili hiçbir dezavantaj düşünemiyorum. Güvenli bulduğunuz her noktada konaklamanız mümkün.
Uygun bir araçla düzgün imal edilmiş bir karavanı çekmek zor bir iş değil; aksini söyleyenlerin ya araçlarında ya da karavanlarında bir problem vardır.
sevgiler,
Merhaba ben 3,25 Saly karavan almayı düşünüyorum.1,4 85 beygir 132 tork 3800 devirde seat ibiza ile çekeceğim.Karavanın malzeme kalitesi çekme dengesi ... gibi konularda tavsiye edermisiniz saly'iMerhaba Behçet Abi,
Kısmetse 2016 senesi içinde Adria 370 planımı yapıyorum... En son sattığım Saly'de çok sıkıntı yaşamamış olmama rağmen anlattıkların ve anlatamadıkların iki yerli çekme karavan eskitmiş bu kuzenin için hayal gibi geliyor....
Keyifli gezilerin olsun... Yolunu Ankara'ya da düşür...
Merhaba ben 3,25 Saly karavan almayı düşünüyorum.1,4 85 beygir 132 tork 3800 devirde seat ibiza ile çekeceğim.Karavanın malzeme kalitesi çekme dengesi ... gibi konularda tavsiye edermisiniz saly'iMerhaba Behçet Abi,
Kısmetse 2016 senesi içinde Adria 370 planımı yapıyorum... En son sattığım Saly'de çok sıkıntı yaşamamış olmama rağmen anlattıkların ve anlatamadıkların iki yerli çekme karavan eskitmiş bu kuzenin için hayal gibi geliyor....
Keyifli gezilerin olsun... Yolunu Ankara'ya da düşür...