İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,787
Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

4 L' Alıntı:
onun tarifesi belli zaten...iki kez gümüş ibriklerde distile edilmiş, özenle seçilmiş anason tohumları ile aromalandırılan ege bölgesinin kaliteli yeşil üzümlerinin suyu, boğaz manzarası eşliğinde ;)

Ben bi samurai alsam iyi olucak Çağlar ;D

Etiketler

Daha tahsilatı yapamadık yaw.. :D 2 müşterimizde ödemiyor..
Çağlardan sınırsız arpa suyu alacağımız var= Tahsil edilemedi
Fatih'den 5+5 arpasuyu = Tahsil edilemedi
Alacaklar listesi uzuyor kardeşim.. ;D

Fatih, samurai bencede doğru tercih.Bu konu ile ilgili biraraya gelip konuşamadık bir türlü.Ama tebrik ederim seni.Sadece bir lastik alarak bu kadar çamura girmen büyük cesaret..Süper olmuş..Sen beni bu geziye davet etmişmiydin.Gerçi etsende benim araba ile uğraşırdık, senin araban yerine.Ve ben bir kaç bardak arba suyu ile değil de, sanırım direk buğday tarlası ekmem gerekebilirdi..:smiley:

Offroadpassion' Alıntı:

eee herkes biz değil. ne borcumuz kaldı ne harcımız ;D

Offroadpassion' Alıntı:

Yahu arpa sularını taşımak için senin eve hamal tuttum ;D gezenbilirin yarısı senin evdeydi şahitlerim var ;D saldayeme de el koydun nasıl olucak Hakan ;D yoksa çağların arabada mı kaldı sandalyem ::smiley:

SENNHEISER' Alıntı:
Fatih, samurai bencede doğru tercih.Bu konu ile ilgili biraraya gelip konuşamadık bir türlü.Ama tebrik ederim seni.Sadece bir lastik alarak bu kadar çamura girmen büyük cesaret..Süper olmuş..Sen beni bu geziye davet etmişmiydin.Gerçi etsende benim araba ile uğraşırdık, senin araban yerine.Ve ben bir kaç bardak arba suyu ile değil de, sanırım direk buğday tarlası ekmem gerekebilirdi..:smiley:

Sinan, 1 vampir 1 normal japon sayesin de girdim sağolsunlar ;D Aman Irıklıya dikkat et camı siler bira ister puhahahahahaah ;D şaka şaka mac gayver hakan namı değer her yere gir onunla geride yaralı bırakmaz ;D

'' mac gayver hakan namı değer her yere gir onunla geride yaralı bırakmaz ''
Yaralı yarış atı misali
Çek silahı fur oni. ;D ;D ;D ;D

levend' Alıntı:
'' mac gayver hakan namı değer her yere gir onunla geride yaralı bırakmaz ''
Yaralı yarış atı misali
Çek silahı fur oni. ;D ;D ;D ;D

Puhahahahahaha eğer arpa suyu pazarlığında istediğini alamazsa bunu yapar kesin, vampir ;D

parodi' Alıntı:
Aman Irıklıya dikkat et camı siler bira ister puhahahahahaah ;D

Hakan'ın off-road merakı, bira ihtiyacını gidermek için ;D gerçi bizden şarap gitti artık idare eder herhalde ;D

Uleen siz arazide kalırsınız birşeyiniz bozulur,kalırsınız çamurlarda setlerde, koşarsınız peşimdem sorarım ben size.. ;D ;D arpa suyumu kıyak üzüm suyumu.. ;D ;D

masada üzüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmm, ayakta arpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

resimlere tek tek baktım yazıları tek tek okudum gördüğüm bazı resimlerde korku joseph ve yusuf banada geldi

ama ne olursa olsun çoooook guzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık cidden bayıldım explorer ATA 60 çok üzüldüm hafif bir gripal enfeksiyon geçirmiş olsada zamanında ve yerinde yapmış olduğunuz diceem ama nasıl dicem bilmiyorum

cidden çamurun ortasında lastik söküp fren hortumu söküp takmak muazzam tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum fıçısı ile arpa suyunu hak etmişsiniz

parodi' Alıntı:
Puhahahahahaha eğer arpa suyu pazarlığında istediğini alamazsa bunu yapar kesin, vampir ;D

yaa gecenlerde ben bir ilan gördüm sahibindende yedek parca için hasarlı explorer vardı mekanik ve motor sorunsuz + ön kaput rüzgarlığı ve komple krom ön koruma demirine 400 tl dedi tavsie ederim linkten bakın kaput ruzgarlığı ve barı alın bence

http://www.sahibinden.com/ford_explorer_hurda_belgeli_4_0_usa_8500tl-05WQQaXQQ18615084WQQpXQQdisplayitem

c@n' Alıntı:
yaa gecenlerde ben bir ilan gördüm sahibindende yedek parca için hasarlı explorer vardı mekanik ve motor sorunsuz + ön kaput rüzgarlığı ve komple krom ön koruma demirine 400 tl dedi tavsie ederim linkten bakın kaput ruzgarlığı ve barı alın bence

http://www.sahibinden.com/ford_explorer_hurda_belgeli_4_0_usa_8500tl-05WQQaXQQ18615084WQQpXQQdisplayitem

Bilginiz için teşekkür ederim, ama benim kullanmadığım rüzgarlığım zaten var ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR