İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,795
Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

...

P1150917.jpg

P1150919.jpg

P1150923.jpg

P1150924.jpg

P1150921.jpg

Etiketler

Ve zorlu geçen 3,5 saat mücadele sonunda Ana yola ulaşılır... ;)

Ekip Çataldağını Rock'cı usulü selamlar...

Bir hikayenin daha sonuna geldik, yapımda ve yönetimde emeği geçen arkadaşalarıma teşekkür ederim. ;)

P1160001.jpg

Şehir dışında olmasaydım bende aranızda olacaktım. Hoş fotoğrafları görünce pek üzülmedim :D Fatih için kazma kürek yetmez, grayder soksaydınız parkura ;D Asfaltta dökmemişsiniz bozulmuştur şimdi o ;D Hasarlar / arızalar için geçmiş olsun umarım ciddi masraflı bir şey yoktur, kime ne oldu biraz bilgi verin ;)

Bravo vallahi, onlar nasıl kanal öyle, ekrandan bile ürkütüyor insanı :eek:

sıkı bır gezı olmus ;) paylasım ıcın tesekkurler...

Etap çok güzel ,
Kazma,kürek yol açmak bence başlıbaşına bir eğlence.
Kanalın derinliğide sağlammış,
Paylaşım için çok teşekkürler.

Kanal geçişlerinde yapılan hazırlık ve sonrası geçiş benim gibi yeni offroad heveslisi için ders niteliğinde.Ayrıca küreğin de önemini kavramış bulunuyorum;teşekkürler...

Evet sağlam bir etap oldu..hepimiz bir çok kez 3 tekerlek üzerinde gittik, Murat araçlarda kaporta olarak hasar yok, ancak Fatih'in Expolorer'in önce fren borusu patladı, allahtan yukarıda nispeten düz bir zemindeydik ve durabildi, neyse bu arızayı hallettik 3 tekerlekden fren sistemi ile ilerlemeye devam ettik, 30 mt gittik gitmedik bukez Explorerin vites takılı kaldı..haydii bir daha yattık altına baktık..bukez vites kontrol koluna bağlı kumanda telinin sipralinin eksozda zaman içinde kavrulduğunu ve orada dış kılıfın parçalandığını gördük, neyse onuda halledip vitesi çalışır hale getirdik..Bu operasyonla Fatih önce gözlemecilere, sonrada istanbula döndü sağsalim...Ertesi gün olanları ise başka bir gezi başlıgında yazıp anlatıcaz.. ;)

MC' Alıntı:
Şehir dışında olmasaydım bende aranızda olacaktım. Hoş fotoğrafları görünce pek üzülmedim :D Fatih için kazma kürek yetmez, grayder soksaydınız parkura ;D Asfaltta dökmemişsiniz bozulmuştur şimdi o ;D Hasarlar / arızalar için geçmiş olsun umarım ciddi masraflı bir şey yoktur, kime ne oldu biraz bilgi verin ;)

Ertesi günde mi var ;D Exponun vites teli Ercova'da da sorun yapmıştı geçen sene, itmek zorunda kalmıştık beyaz balinayı ormanın içinde ;D Geçmiş olsun, çok ciddi sorunlar değil, Fatih MT.leri taktı kesin dönüş yaptı araziye, sitenin her yanında yeni gezileriniz var :D Exponun arazi şanzımanı kontrol tuşu ve otomatik vites komanda telinin arazi için modifiye edilmesi gerektiğini daha iyi anlamıştır şimdi.

İğneada gezimizin fotoğraflarını toparladım bende, rotalar, yazılar ve video hazır olsun koyucaz ;D Yeni maceralarınızı bekliyoruz, elinize sağlık ;)

harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler amerikan darılmasın ama japonlar bir harika...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR