İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,297
Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

Yusuf abim teşekkür ederim, darısı en kısa zamanda senin başına, haftaya almaya gidiyorum inşallah. Çok heyecanlıyım valla. Dönüşte baya bi konaklayarak geleceğim inşallah :smiley:

Etiketler

Karavanınız hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar içinde kullanın.

Tornado çekme karavanın hayırlı uğurlu olsun.Sakarya güzergahında bekleriz.

Uygun fiyatlı buzdolabı arıyorum abiler, bi yerlerden kulağınızza gelir belki

abi tezgah altı tip, mümkünse 12V, olmazsa 220 de olur,
220 ninkaç Watt çektği önemli,bende 150 ufak inverter var bide bilgisayar UPS var 72 amper aküye bağladım 360 Watt yazıyo, no frostu çalıştıramıyor, sanırım kalkış ta yetersiz kalıyor, düşük watlı 220 V dolap da benim işimi görür, sizde var mı, özelliklerini biliyor musunuz?

220V olanların çektiği akım çok değişken. İlgili başlık altında topladığım bilgileri bir word dosyası olarak paylaşmıştım. Benimki 12V. Manisa'daki üreticiden (otobuzdolabi.com) 600 TL + 30 TL Kargo bedeline aldım.

umutkaptan' Alıntı:
bekir bey siz hangi modeli seçtiniz?

Uzman soğutmanın (otobuzdolabi.com) iki tane yandan açılan dolabı var. Birinin kapağında kutu kola koymak için düzenek var. Diğeri normal. Ben normal olanını tercih ettim.

http://www.otobuzdolabi.com/fridge.htm

adresli sayfada BC133 model olanı (arkasında P olmayan)

Arkın 2. el satışlarını ilan panomuzdan takip ediyoruz. Bu başlık elinde ihtiyaç fazlası olan ve bedel talep edilmeyen
2.el ürünlerin duyurusunda kullanıyoruz. Selamlar.

güngör' Alıntı:
Arkın 2. el satışlarını ilan panomuzdan takip ediyoruz. Bu başlık elinde ihtiyaç fazlası olan ve bedel talep edilmeyen
2.el ürünlerin duyurusunda kullanıyoruz. Selamlar.

Tamam Levent Abi sana zahmet mesajları silermisin. İlk mesajı dikkatli okumamışım :(

Römork elektrik bağlantısı erkek fişi,5 Pin, benim arabanın bağlantısına uygun değil, ihtiyacı olana gönderirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR