İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,297

Etiketler
Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

Güzel ve yararlı bir başlık olmuş. Teşekkürler

insel' Alıntı:
Cumartesi akşamı Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Sahili kampında İnsel'den perdeyi teslim aldım. Karavanım hazır değildi. O yüzden gitmeye niyetli değildim. İnsel cepten arayıp "gel perdeyi verecem" deyince arabama atlayıp bir koşu gittim :D ;D Perde tam işime yarayacak gibi. Tekrar teşekkürler İnsel.

TA2RX' Alıntı:
Ona da ben şimdiden talip olayım. :smiley:

Benim adresim de şöyle:

Giresun Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Güre Kampüsü, Giresun

Kargo masrafını biz üstlenelim lütfen.

Bekir bey tamamdır size ayrıldı. Henüz ardiyeye bakamadım baktığımda haber vereceğim.

Umut bey selamlar, dolab gelmedide kargoya verdiniz mi diye sorayım dedim. Bir terslik yoktur inş. Saygılar.

umutkaptan' Alıntı:
ilginize çok teşekkür ederim.

Şirketin adresini veriyorum.yurtiçi kargo ile ödemeli gönderin lütfen

Körfez haberleşme Ömerağa mah. Şahabettin BİLGİSU cad. no:38/3 izmit kocaeli 05323320574

Umut bey dün kargoya verdim.
yarın elinizde olur.

aslanahmet' Alıntı:
Cumartesi akşamı Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Sahili kampında İnsel'den perdeyi teslim aldım. Karavanım hazır değildi. O yüzden gitmeye niyetli değildim. İnsel cepten arayıp "gel perdeyi verecem" deyince arabama atlayıp bir koşu gittim :D ;D Perde tam işime yarayacak gibi. Tekrar teşekkürler İnsel.

Hersey iki cift laf icin bahane. Gule gule kullan sevgili dostum.

çok güzel bir konu olmuş.ofroad cuların ruhuna yakışan bir konu.paylaşmayı ve dosluğu pekiştirmek adına bir konu.ben en çok hediyeleri gönderenlere tşk ediyorum .çok hoş oluyor.saygılarımla

lukman' Alıntı:
Umut bey selamlar, dolab gelmedide kargoya verdiniz mi diye sorayım dedim. Bir terslik yoktur inş. Saygılar.

Gönderdiğiniz adreste isim soy isim olmadığı için bekliyor.Kargo yerine ambar ile gönderirsem daha ucuza gelir. sizin için de uygunsa tabi

Çok özür dilerim umut bey ismi atlamışım hemen tekrar yazıyorum; Lokman Çetin, Tepebaşı Mah. Çapraz sok. İnceiş apt. 10/14 Keçiören/ Ankara, 05065450643. İlginiz için tşk. Saygılar. ( Kargoya verirseniz sevinirim)

Kullanılmayan ihtiyaç fazlası karavanı olan varsa ben peşinen talibim ;D kargoya gerek yok siz adresinizi verin ben gelir alırım ;) güzel bir konu olmuş teşekkürler Levent abi.

Yusuf abi ben de ihtiyaç fazlası çekme karavana talibim ;)
Çeki demirim işli adresi verin bi kaç kilo tatlı alıp geleyim ;)

Yusuf Aybek' Alıntı:
Kullanılmayan ihtiyaç fazlası karavanı olan varsa ben peşinen talibim ;D kargoya gerek yok siz adresinizi verin ben gelir alırım ;) güzel bir konu olmuş teşekkürler Levent abi.

tornado57' Alıntı:
Yusuf abi ben de ihtiyaç fazlası çekme karavana talibim ;)
Çeki demirim işli adresi verin bi kaç kilo tatlı alıp geleyim ;)

arkadaşlar bende ihtiyaç fazlası bir çekme karavan birde T2 camper var, düşünürseniz
(isterseniz resimlerini akşam yükleyebilirim)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR