KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yusuf abim teşekkür ederim, darısı en kısa zamanda senin başına, haftaya almaya gidiyorum inşallah. Çok heyecanlıyım valla. Dönüşte baya bi konaklayarak geleceğim inşallah
abi tezgah altı tip, mümkünse 12V, olmazsa 220 de olur,
220 ninkaç Watt çektği önemli,bende 150 ufak inverter var bide bilgisayar UPS var 72 amper aküye bağladım 360 Watt yazıyo, no frostu çalıştıramıyor, sanırım kalkış ta yetersiz kalıyor, düşük watlı 220 V dolap da benim işimi görür, sizde var mı, özelliklerini biliyor musunuz?
220V olanların çektiği akım çok değişken. İlgili başlık altında topladığım bilgileri bir word dosyası olarak paylaşmıştım. Benimki 12V. Manisa'daki üreticiden (otobuzdolabi.com) 600 TL + 30 TL Kargo bedeline aldım.
Uzman soğutmanın (otobuzdolabi.com) iki tane yandan açılan dolabı var. Birinin kapağında kutu kola koymak için düzenek var. Diğeri normal. Ben normal olanını tercih ettim.
http://www.otobuzdolabi.com/fridge.htm
adresli sayfada BC133 model olanı (arkasında P olmayan)
Arkın 2. el satışlarını ilan panomuzdan takip ediyoruz. Bu başlık elinde ihtiyaç fazlası olan ve bedel talep edilmeyen
2.el ürünlerin duyurusunda kullanıyoruz. Selamlar.
Arkın 2. el satışlarını ilan panomuzdan takip ediyoruz. Bu başlık elinde ihtiyaç fazlası olan ve bedel talep edilmeyen
2.el ürünlerin duyurusunda kullanıyoruz. Selamlar.