KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cumartesi akşamı Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Sahili kampında İnsel'den perdeyi teslim aldım. Karavanım hazır değildi. O yüzden gitmeye niyetli değildim. İnsel cepten arayıp "gel perdeyi verecem" deyince arabama atlayıp bir koşu gittim ;D Perde tam işime yarayacak gibi. Tekrar teşekkürler İnsel.
Cumartesi akşamı Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Sahili kampında İnsel'den perdeyi teslim aldım. Karavanım hazır değildi. O yüzden gitmeye niyetli değildim. İnsel cepten arayıp "gel perdeyi verecem" deyince arabama atlayıp bir koşu gittim ;D Perde tam işime yarayacak gibi. Tekrar teşekkürler İnsel.
çok güzel bir konu olmuş.ofroad cuların ruhuna yakışan bir konu.paylaşmayı ve dosluğu pekiştirmek adına bir konu.ben en çok hediyeleri gönderenlere tşk ediyorum .çok hoş oluyor.saygılarımla
Çok özür dilerim umut bey ismi atlamışım hemen tekrar yazıyorum; Lokman Çetin, Tepebaşı Mah. Çapraz sok. İnceiş apt. 10/14 Keçiören/ Ankara, 05065450643. İlginiz için tşk. Saygılar. ( Kargoya verirseniz sevinirim)
Kullanılmayan ihtiyaç fazlası karavanı olan varsa ben peşinen talibim ;D kargoya gerek yok siz adresinizi verin ben gelir alırım güzel bir konu olmuş teşekkürler Levent abi.
Kullanılmayan ihtiyaç fazlası karavanı olan varsa ben peşinen talibim ;D kargoya gerek yok siz adresinizi verin ben gelir alırım güzel bir konu olmuş teşekkürler Levent abi.