Merhaba Utku Bey bu paylaştığınız igo avic bana biraz zor geldi. Klasik ıgo 9 primo nexgen falan var mı
şu an elimde hazırda yok, bir araştırıp dönsem size olurmu?
Merhaba Utku Bey bu paylaştığınız igo avic bana biraz zor geldi. Klasik ıgo 9 primo nexgen falan var mı
şu an elimde hazırda yok, bir araştırıp dönsem size olurmu?
ha birde usta avic kullanıcı sözleşmesinde takılıp kaldı, onaylayabileceğim yer göremedim, birkaç sefer denedim ama sonuç yine aynıusta selam, bana yunanistan ve bulgaristanın son haritaları lazım.Poileride varsa mükemmel olur.
Buyrun;usta selam, bana yunanistan ve bulgaristanın son haritaları lazım.Poileride varsa mükemmel olur.
selam,ha birde usta avic kullanıcı sözleşmesinde takılıp kaldı, onaylayabileceğim yer göremedim, birkaç sefer denedim ama sonuç yine aynı
ewet aynen dediğiniz gibi.klasörü sdkarta açtım.yanlız klasör adı igo_avic. bunu igo olarak değiştireyim miselam,
rar' dan çıkardığınız klasör tek mi? yani, türkiye haritasına baktığınızda "igo/content/map/türkiye.fba" şeklinde görüyorsunuz değilmi?
programı kaldırıp tekrar kurun.
telefonun ana hafızasına taşıyın, klasör ismini sadece "igo" olarak değiştirin. kurulumu tekrarlayın.ewet aynen dediğiniz gibi.klasörü sdkarta açtım.yanlız klasör adı igo_avic. bunu igo olarak değiştireyim mi
sanmıyorum, yüklediğiniz haritaları göremezseniz yazın, farklı lisanslar deneyelim.çok saolasın üstadım. bu haritalar lisans sorunu yaratmaz değil mi ?
buyrun; https://yadi.sk/d/8kfJp9gE3RNFdtmeraba utku bey bana almanya haritası lazım
utku bey bana tüm avrupa ve rusya haritası lazım verdiginiz linllerden sadece bulgaristan açılıyor diger leri açılmıyor silinmiş yardım lütfen