Rica Ederim, güle güle kullanın.utku bey gonderdiginniz haritalar cok iyi oldu.teşekkurler.iyikivarsınız.avusturya ve belçika haritalari varsa gonderirseniz cok makbule gecer.üste yazmayı unutmusum onları.tşklerrrrrrrr.bekliyorum.
Tabiki, sorun değil.tşklerr.iyi akşamlar.navigasyona atacagım.sorun olursa yardımcı olursanız sevinirim.
İgo nun hangi versiyonu var sizde igo klasörü içinde lisence klasöründe o ülkelerin lisansları yok herhalde?Tekrar selam ... haritalari content de building map poi hepsini attim.fakat can't find path,maps are isolated hatasi veriyor
nerde hata yaptim.ne yapmaliyim.
Verdiğim haritalar sadece igo içindir, cihazınızda olan programın kendi haritalarını indirmeniz veya bulmanız gerekir!mobilNavigator 9.6.5.0 sürüm 2012
lisence dosyasında şu dosyalar var ama dediğiniz bunlar mı bilmem
Full_europe_NQ_Supcription_2009_Q3_license
europe_map_NQ_Primo_2012_Q1.lyc
Eastern_Europe_3D_evevation_model_lyc.
O zaman igo yu kaldırın, cihazın ana hafızasında device.nng dosyasını silin cihazı yeniden başlatın.cihaz da igo primo yüklü
Evet bağlanır, almanyada açtığınızda otomatik bulacak. Fakat türkiyede açtığınızda Navigasyon bulunduğunuz noktadan hesapladığı için yol üstündeki tüm ülkelerin haritası gerekir.utku bey slm.bendeki navigasyon windows mobile.siz bana android navigasyon gonderdiniz.bende sizin gonderdiginizden content klasorunu mobile olan navigasyona attım.çalıstı.fakat almanya rota hesaplanamıyor hatası verdi.verilen hedefler için rota hesaplanamaz.rota noktaları arasında sureklı bir yol agı mevcut degil.diyor.bu almanyaya inince acınca almaya icindekı ulasım noktalarına baglanırmı.cevabınızı beklıyorum.sımdıdıe tşklerr
Hayırlı yolculuklar, siz orada bir wi-fi bulun, her türlü hallederiz Allahın izniyleçözdük o zaman olayı çok teşekkür ederim.dönüşte görüşmek üzere hoşcakalın.
İşinizi görmesine sevindim, igo' nun güncellemeleri çıktıkça haritaları yenileyeceğim.Selam,
Utku Bey haritalar işimi gördü çok teşekkür ederim.sadece Avusturya haritasında çok eksik var sadece şehir merkezi var
genede çok işime yaradı.Oradaki en yakın arkadaşım oldu.