merhaba benim sorunum igo dosyasını pc den telefona aktarırken bazı dosyaların çalısmayacağını yinede kopyalansınmı diye uyarı çıkıyor bende yinede kopyala seceneğini secip yukluyorum ardına apk yı kuruyorum açılısta ilk çalısmıyor cozunurkuk hatası eksik dosya hatası veriyor, sonra sys dosyasını licance dosyasına tasıyınca program açılıp çalısıyor ful program hepsi çalısmasada çalısıyor, ama programı açtığımda verdiği hata şudur insupported voice plase see the log. lutfen bana yardımcı olun
Utku Bey:
Yeni haritaları yüklerken Building,map,poi ve speedcam ın içeriğini tamamen silerek mi kopyalamak lazım.
İlerdeki günlerde wince ile uyumlu navi temin ederseniz mesaj olarak atarsanız sevinirim.
Her şey için tşk. Başarılar.
Utku Bey:
Yeni haritaları yüklerken Building,map,poi ve speedcam ın içeriğini tamamen silerek mi kopyalamak lazım.
İlerdeki günlerde wince ile uyumlu navi temin ederseniz mesaj olarak atarsanız sevinirim.
Her şey için tşk. Başarılar.
Cyclone araç navigasyonu için Avrupa haritası yada Yunanistan ve Bulgaristan haritası arıyorum ,yardımcı olur musunuz.
Şu an Turkiye için Dontpanic/Primo kullanıyorum