merhaba benim sorunum igo dosyasını pc den telefona aktarırken bazı dosyaların çalısmayacağını yinede kopyalansınmı diye uyarı çıkıyor bende yinede kopyala seceneğini secip yukluyorum ardına apk yı kuruyorum açılısta ilk çalısmıyor cozunurkuk hatası eksik dosya hatası veriyor, sonra sys dosyasını licance dosyasına tasıyınca program açılıp çalısıyor ful program hepsi çalısmasada çalısıyor, ama programı açtığımda verdiği hata şudur insupported voice plase see the log. lutfen bana yardımcı olun
Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı
Hangisini istiyorsunuz, ona göre upload edeyim.
başarsoft/tomtom/navteq/
hepsi ayrı çünk
Aracınızın işletim sistemi nedir? WM mi? Android mi?Utku Bey İgo Primo araç içi navigasyonun son versiyonunu gönderebilirmisiniz?
Saygılar.
merhaba, benim elimde wince için olan sadece nextgen sürümü var, haritalar eskidir tahminimce.Utku Bey:
Araçta cyclone multımedia cihaz var. Wince işletim sistemi.
İlginiz için teşekkürler.
upload ederseniz sevinirim. Saygılarmerhaba, benim elimde wince için olan sadece nextgen sürümü var, haritalar eskidir tahminimce.
siz yeni haritalardan indirir kurarsınız.
merhaba, benim elimde wince için olan sadece nextgen sürümü var, haritalar eskidir tahminimce.upload ederseniz sevinirim. Saygılar
Utku Bey:
Araçta cyclone multımedia cihaz var. Wince işletim sistemi.
İlginiz için teşekkürler.
Utku Bey:merhaba, benim elimde wince için olan sadece nextgen sürümü var, haritalar eskidir tahminimce.
siz yeni haritalardan indirir kurarsınız.
özür dilerim ben linki unutmuşum
NextGen_wince.rar
Varolan ları silebilirsiniz, yenilerini koyun yerine, wince içinde verdiğim linktekini indirirsiniz.Utku Bey:
Yeni haritaları yüklerken Building,map,poi ve speedcam ın içeriğini tamamen silerek mi kopyalamak lazım.
İlerdeki günlerde wince ile uyumlu navi temin ederseniz mesaj olarak atarsanız sevinirim.
Her şey için tşk. Başarılar.
Utku bey:Varolan ları silebilirsiniz, yenilerini koyun yerine, wince içinde verdiğim linktekini indirirsiniz.
İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm
Bu konuda 74. Mesajımdaki wince sürümüdür.Utku bey:
Verdiğiniz igo, telefonlar için olan sürüm mü? Ben araç içi wince işletim sistemi için sormuştum.
Aracımdaki cyclone navigasyon için Avrupa yada Yunanistan ve Bulgaristan haritası arıyorum ,yardımlarınızı bekliyorumYnt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı
evet kullanabilirsiniz ama günceli muhakkak vardır ve daha iyi olur, siz bana ülkeyi söyleyin ben eklerim bu konu altına
Aracımdaki cyclone navigasyon için Avrupa yada Yunanistan ve Bulgaristan haritası arıyorum ,yardımlarınızı bekliyorum