İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan utkubilal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,580
İGO SD KARTI TAKIN hatasının çözümü denk geldi biryerde paylaşmak istedim

uygulayı kurguğunuz klasörün ismi "iGO_v9.6.29.468978" böyle

bu klasörün isminin sonundaki versiyon uzantılarını silin düzeliyor.

yani

iGO

(baş harfi olan i küçük)

olacak

Hocam igo primoyu yeni yükledim. Cihazım necvox anc 380 android6 2.3 sürümü var. Gps arıyor hatası var farklı sys dosyalari denedim olmadi. Ekran resmi ekledim sorun için yardımcı olabilirmisiniz. Birde navitel navigasyon yüklü cihazda onda bağlantı sorunu yok. Daha önceden igo8 vardi sorunsuz calisiyordu. Ben cihazi fabrika ayarlarına döndürďüm igo primo kurdum durum bu utc zaman mevcut değil doğruluk hiçbiri diyor.

Selam a5 samsungda çalışırmı bendeki sürümde rota yaparken bi süre sonra harita kayboluyor hafıza yetersiz diyor.

En az 10 gb alan var kavşak görüntüsünü kapadım her halde ondan yapıyor.Kavşak görüntüsü (resim) çıktığı zaman harita yok oluyor yeşil alan oluşuyor

Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Bu igo iphone da çalışıyor mu ve çalışıyor ise telefona yüklemenin bir yolu var mı?
Saygılar.

Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Bu igo iphone da çalışıyor mu ve çalışıyor ise telefona yüklemenin bir yolu var mı?
Saygılar.
bildiğim kadarı ile apple store' da var fakat ücretsiz kullanım yok. 90+22 tl istiyor, (appstore' dan başka yükleme şansınız yok)uygulama ve haritalar güncel değil. tavsiye etmem.
iphone için yandex gibi internet kullanan uygulamaları yükleyebilirsiniz.

Teşekkürler.