Genelde uluslararası lisans gerektirir bu haritalar, haritalar çalıştıysa problem yok, lisansınız yoksa zaten çalışmaz çalışmaz ise bilgi verin ayrıca paylaşırım lisansı.haritaların lisans ları yok bir sorun olur mu
Genelde uluslararası lisans gerektirir bu haritalar, haritalar çalıştıysa problem yok, lisansınız yoksa zaten çalışmaz çalışmaz ise bilgi verin ayrıca paylaşırım lisansı.haritaların lisans ları yok bir sorun olur mu
Buyrun;Merhaba,
Türkiye, Yunanistan, Kosova ve İspanya'yı paylaşabilir misiniz?
Rica ederim, işinizi gördüyse ne mutlu banatayland için çok teşekkürler utku bey, gerçekten çok makbule geçti
Rica ederim.arkadaşlar ellerinize sağlık, Yunanistan a sayenizde sıkıntısız bir gezi yaptık, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
teşekkürler
merhaba,Utku bey kafama takılan bişi var, pna cihazımda orjinal Türkiye yüklü ömürboyu güncellemesi olan navitech marka cihazım var, daha önce sd kart takarak yurtdışı haritaları ve Türkiye haritasını kullanabiliyordum, geçen güncelleme gelmiş kartı çıkarıp cihazı güncelledim, sonrasında sd kartı görmeme başladı, sd karttan başlamıyor, ama arçtaki double din navide sd kart sorunsuz çalışıyor, ne yapabilirim bu konuda, Temmuzda motosiklet ile yunanistana gideceğiz, pna cihazı çalıştıramıyorum, normal flashtan çalışıyor ama flasha yurtdışı haritaları atınca yine çalışmıyor. teşekkürler.
Şunu bir deneyin bakalım açılacakmı?Utku bey iyi günler. Paylaşımlarınız için öncelikle tesekkur ederim. Balkan haritalarını yükledim ancak görmüyor. Lisans sorunu diye düşünüyorum. Ancak avrupa lisans linkleri hep kırık. Yeni link verebilir misiniz? Ayrıca Cihazım Next..
Size de iyi günler,Utku Bey İyi günler,
İtalya ve İsviçre haritalarını yollamanız mümkün mü?
Teşekkürler
mesajınızdan sonra biraz araştırma yaptım fakat bulduğum tüm lisanslar elimdekilerle aynı, cihazınızın içinde .sys dosyası olması lazım onu kopyalayıp bana gönderebilirmisiniz?utku bey verdiğiniz lisansları yükledim ama yine görmedi. Cihazım Next. en son güncellemeyi 5 gün önce bu site ile tanışmadan yaptım. Hatta Makedonya ve Arnavutluk haritaları ücretsizdi onları da yükledim. Sizin verdiğiniz linkleri gorunce balkan ülkelerinin hepsini yukledim. Ancak türkiye ve bedava gelen makedonya ve arnavutluk haritası dısında diğer buradan indirdiğim haritaları görmüyor. En son verdiğiniz lisansları da yükledim. Yine çare olmadı. Yardımcı olursanız cok sevinirim