Igo 2016 Ülke Haritaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan utkubilal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,827
Merhaba İspanya haritası için linki tekrar aktifleyebilir misiniz ?

Teşekkür ederim

Etiketler
Merhaba Utku Bey, IGO8 navigasyon yazılımına tüm avrupa haritasını yükledim sonra hata verdi. naviextras toolbox ile tekrar güncelleme yaptım bu sefer çalıştı fakat building, map ve poi de diğer ülkeler olmasına rağmen harita bölümünde sadece türkiye yi gösteriyor. diğer ülkeride nasıl görebilirim.

Merhaba, tüm avrupa derken bütün ülkeler tek tek yüklediniz değilmi?
harita için lisans gerekli, bir önceki mesajımda lisans paylaştım onu deneyin,
igo nun bulunduğu cihaz nedir? wm- android?

Merhaba, tüm avrupa derken bütün ülkeler tek tek yüklediniz değilmi?
harita için lisans gerekli, bir önceki mesajımda lisans paylaştım onu deneyin,
igo nun bulunduğu cihaz nedir? wm- android?
Android yüklü. Tüm ülkeler map building ve poi klasöründe olmasına karşın adres arama ekranına girdiğimde ülke üzerine basında sadece Türkiye görülüyor diğer ülkeler görünmemektedir.

Android yüklü. Tüm ülkeler map building ve poi klasöründe olmasına karşın adres arama ekranına girdiğimde ülke üzerine basında sadece Türkiye görülüyor diğer ülkeler görünmemektedir.
Tamamdır, büyük ihtimalle lisans problemi diye düşünüyorum, lisans klasörüne atın indirdiğinizi olmazsa başka paylaşırım.

Tamamdır, büyük ihtimalle lisans problemi diye düşünüyorum, lisans klasörüne atın indirdiğinizi olmazsa başka paylaşırım.
merhaba tekrardan utku bey. essegrup un türkiye lisansı ile naviestras toolboxtan türkiye haritalarını yüklüyor sorun yok fakat tüm avrupa ülkelerinin haritası map klasöründe olmasına karşın hala diğer ülkeleri dürbün a basınca göremiyorum. sadece türkiye var. lisans sayfasından essegrup un lisansını klasörden silince program hiç açılmıyor. essegrup un avrupa haritaları ile ilgili lisanstan kaynaklı olabilirmi. güncellemeleri naviextras toolbox ile yapıyorum.

Peki avrupa haritalarını yüklerken lisans yüklenmiyormu?
Avrupa içinde lisansı olması gerekmezmi?

bu arada navigasyon cihazım necvox. forumlardan araştırdığım kadarıyla herkeste aynı sorun varmış sanırım.

değerli arkadaşım.
yunanistan bulgaristan ve gürcistan haritaları alabilirmiyim.paylaşımın için teşekkürler

Selamlar,

Haritaların linkleri kırılmış.

Azerbaycan ve Gürcistan haritası gönderebilir misiniz?