kumita45
Kamp II
Evet sonradan yazdım, görmediğinizi anlamıştım teşekkürlersonradan yazdınız herhalde, şimdi farkettim türkiye haritası ile ilgili yazınızı.
TÜRKİYE.rar
W204 C180K
Evet sonradan yazdım, görmediğinizi anlamıştım teşekkürlersonradan yazdınız herhalde, şimdi farkettim türkiye haritası ile ilgili yazınızı.
TÜRKİYE.rar
Çok Çok teşekkür ederim. Allah CC. razı olsun.
Vallahi aldığım sitede "here" haritaları dır bunlar, mb si düşük olmasının sebebi türkiye veya avrupa haritaları gibi teferruatlı yol haritası yok,Merhaba Utku bey. Ben Gürcistan ve Azeri haritalarını indirdim ancak 6-7 Mb civarındalar. Bunlar yeterli gelirmi acaba? Zira yazın tetil için oralar gideceğim.
Buyrun: ÜRDÜN.rarutku bey ürdün haritası mevcutmudur, elinizde, varsa yükleyebilirmisiniz, teşekkürler
çok teşekkürler, elinize sağlıkBuyrun: ÜRDÜN.rar
buyrun; S. ARABİSTAN.rarUtku bey
Suudi arabistan haritası mümkün müdür? Herhalukarda paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Buyrun; ENDONEZYA.rarENDONEZYA HARİTASI GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ
teşekkur ederim primo.exe de açmıyor bu harita ? başka nasıl navigasyon cihazımda kullanabilirim . ?
.exe win mobile için yapılmıştır, license klasöründe lisans dosyaları olması lazım, o dosyalar olmadan çalışmaz.teşekkur ederim primo.exe de açmıyor bu harita ? başka nasıl navigasyon cihazımda kullanabilirim . ?
teşekkur ederim primo.exe de açmıyor bu harita ? başka nasıl navigasyon cihazımda kullanabilirim .