Merhabalar, bu yaz Yunanistan-Bulgaristan-Sırbistan-Bosna Hersek-Hırvatistan-Karadağ-Arnavutluk ve Makedonya rotasında ailecek bir gezi düşünüyoruz aracımızla. Bu ülkelerin haritalarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Merhabalar, bu yaz Yunanistan-Bulgaristan-Sırbistan-Bosna Hersek-Hırvatistan-Karadağ-Arnavutluk ve Makedonya rotasında ailecek bir gezi düşünüyoruz aracımızla. Bu ülkelerin haritalarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Günaydın, yanıtınız için çok teşekkürler.Maps.me programını duydum ama hiç kullanmadım. İki sene önce yine kendi aracımızla Yunanistan ve Makedonya ya kısa bir tur yapmıştık ve o seyahatte cep telefonumdaki igo benim bütün işimi görmüştü ve sorun yaşamamıştım. Bu nedenle daha önce tecrübe ettiğim ve beğendiğim igo'nun güncel haritalarını arıyorum Balkan ülkerine ait.. Ama Maps.me yi de araştıracağım tavsiyeniz üzere. Tekrar teşekkürler.
Selamlar,
Öncelikle ben teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için.
Sonrasında Turkey haritasını yüklemeniz sorun çıkartmaz, yükleyebilirsiniz.
Belki lisans dosyasında sorun çıkabilir onuda haber verirseniz lisans dosyası temin eder çözeriz problemi.
Selamlar,
Öncelikle ben teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için.
Sonrasında Turkey haritasını yüklemeniz sorun çıkartmaz, yükleyebilirsiniz.
Belki lisans dosyasında sorun çıkabilir onuda haber verirseniz lisans dosyası temin eder çözeriz problemi.
Selamlar
exe. dosyasını bulamadım yükleyemedim
araçtaki kartı alıp düzenlemek lazım herhalde yeni sd kart yapıp araçtakini ydek tutmak istiyordum olmadı
araçtaki sd kart dosyalarını değiştiricem
Selamlar
exe. dosyasını bulamadım yükleyemedim
araçtaki kartı alıp düzenlemek lazım herhalde yeni sd kart yapıp araçtakini ydek tutmak istiyordum olmadı
araçtaki sd kart dosyalarını değiştiricem