Sizde kusura bakmayın geç döndüğüm içinAlmanya haritası poi ve Building lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
Almanya: ALMANYA.rar
Sizde kusura bakmayın geç döndüğüm içinAlmanya haritası poi ve Building lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
Maps.me programı ni denediniz mı?Merhabalar, bu yaz Yunanistan-Bulgaristan-Sırbistan-Bosna Hersek-Hırvatistan-Karadağ-Arnavutluk ve Makedonya rotasında ailecek bir gezi düşünüyoruz aracımızla. Bu ülkelerin haritalarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Buyrun;Merhabalar, bu yaz Yunanistan-Bulgaristan-Sırbistan-Bosna Hersek-Hırvatistan-Karadağ-Arnavutluk ve Makedonya rotasında ailecek bir gezi düşünüyoruz aracımızla. Bu ülkelerin haritalarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Çok teşekür ediyorum haritalar için, sağolun. Eksik olanlar içinde acelem yok, sizi bekleyeceğimBuyrun;
Bosna hersek:BOSNA HERSEK.rar
Bulgaristan:BULGARİSTAN.rar
Hırvatistan:HIRVATİSTAN.rar
Arnavutluk:ARNAVUTLUK.rar
Sırbistan:SIRBİSTAN.rar
Yunanistan:YUNANİSTAN.rar
Karadağ ve makedonya haritası elimde yok şu an, müsait zamanda bulur veririm buradan
Selamlar,Selamlar
Önce verdiğiniz emek için teşekkür ederim
Turkey haritasını aracımdaki double din multimedia ya yükleyebilirmiyim ?
cihazımda iGO yüklü ve windows işletim sistemi var güncelleme yapabilirmiyim yoksa sadece androit üzerindemi çalışıyor ?
kolay gelsin tekrar teşekkürler.
Teşekkür ederimSelamlar,
Öncelikle ben teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için.
Sonrasında Turkey haritasını yüklemeniz sorun çıkartmaz, yükleyebilirsiniz.
Belki lisans dosyasında sorun çıkabilir onuda haber verirseniz lisans dosyası temin eder çözeriz problemi.
cihazınızdaki igo' nun sürümü nedir?Teşekkür ederim
Lisans dosyası sıkıntı çıkartırsa buradan yazarım
kolay gelsin
Gerek yok yeni sd almaya, sd karttaki dosyaları pc ye yedekleyin ben size nextgen sürümü vereyim.Selamlar
exe. dosyasını bulamadım yükleyemedim
araçtaki kartı alıp düzenlemek lazım herhalde yeni sd kart yapıp araçtakini ydek tutmak istiyordum olmadı
araçtaki sd kart dosyalarını değiştiricem
iGO8 2009 galibacihazınızdaki igo' nun sürümü nedir?
Baya eski sürüm, enterprise vardı elimde, müsait zamanda upload edip gönderirim size.iGO8 2009 galiba
TeşekkürlerBaya eski sürüm, enterprise vardı elimde, müsait zamanda upload edip gönderirim size.