Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,527

ata036

Zirve
Web
www.ata76.com
herkese merhabalar uzun süredir ığdırda tek araçtım şimdi arkadaşımız Ümite de 87 model bir defender aldık ve toplamaya başlıyoruz şimdiden fikir ve önerilerinizi bekliyoruz ilk önce alt düzen yapılacak motor kızmında problem yok alt düzen tamamladındıktan sonra kaporta boya için karadeniz bölgesinde bir usta arıyoruz bilgisi olan arkadaşlar telefon ve bilgi verirlerse seviniriz. resimleri 1 saate kadar atıyorum. bu arada artık off-road klübümüzüde kuralım diyoruz ufak ufak sizce ığdır için nasıl bir isim bulabiliriz bu konuda da fikirlerinizi bekliyoruz

araç
Land Rover Defender
1986 model
belediyeden çıkma
2,5 düz dizel

Etiketler

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

ismi YAK-AT mı olucak ;D ;D ;D

hayırlı olsun şaka bir yana, yenilenen her eski off road aracı beni mutlu ediyor.

bsayil' Alıntı:
hayırlı olsun Tarık cım ;D

teşekkürler abi

Tempus' Alıntı:
ismi YAK-AT mı olucak ;D ;D ;D

hayırlı olsun şaka bir yana, yenilenen her eski off road aracı beni mutlu ediyor.

teşekkürler abicim bak şimdi ben KIRAT ı KIR arım emme AT mam yeni aracımız HUNTER onuda senin dediğin gibi yakarım ama gene atmam ne dersen de :p :p ;D ;D ;D

dostum senın adına sevındım.
artik birbirinii çeker durursunuz..

Kazasiz belasiz inşallah :smiley:

iyi dilekleriniz için teşekkürler.
mücahit şimdi sıra bi toyo bulmakda malum bu iş toyosuz olmaz ;)

haklisin birinin arkadan sizi toplamasi lazim.
aslinda hilux falan olabilir.

RedlinE' Alıntı:
haklisin birinin arkadan sizi toplamasi lazim.
aslinda hilux falan olabilir.
tabi tabi sen göreceksin kim kimi toplayacak hehe
biraz önce aldığım istihbarata göre yeni gelen bir öğretmede varmış hiluxxxxx bu ne ya şansımız birden açıldı galiba yakında 20-25 araç çıkartırım burdan :D yupiiiiiiiiiiiiiiiiii
isim hakkında birazda bilgi ver mücahit bey sabah sabah kavgayamı geldin sen alla alla ;D ;D

söyliceklerim hoşuna gitmicektir madem kaşindin söyliyim.
neden off bence kamp veya gezi agirlikli bir kulup olsun.
Daha çok kişiyle birlikde olabilirsiniz.

tarık kardeşimin affini isteyerek ben koyiyim resimleri

untitled.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri